HappyKids eşimle kızımızın olacağını öğrendiğimiz de çok mutlu olduk ve hemen işim arayışına girdik. Fakat hiçbir isim tam anlamıyla içimize sinmemişti . Bir gün gene işim arayışındayken farklı bir konu açıldı konuşurken konu bir anda bana geldi 😂 benim kişiliğimle alakalı yorum yapmaya başladı. Ne kadar iyimser olduğumu , herkese karşı pozitif ve sevgi dolu olduğumu kızımızında huy olarak bana benzemesini istediğini belirtti çok hoşuma gitti çok onur duydum 🥰
sonra asıl konumuza geldik ve karşımıza hiç duyulmamış bir isim çıktı ‘MİHRA’ inanılmaz hoşumuza gitti ve anlamına baktığımızda çok şaşırdık . Demin benim özelliklerimden bahsettiği herşey Mihra isminde geçiyordu 😍
Mihra iyilik yapmayı seven,sevgi dolu, hoşgörülü demek. Hemen bu ismi yazdık kenara.
Eşimin adı Hakan (Hükümdar) demek kişilik olarak da inanılmaz otoriter, söylediği herkes tarafından dinlenir sayılır,sevilir. Bende o zaman senin kızın olduğunu belli olsun senin ağırlığın, ağır başlılığın kızımızda olsun dedim ve Hanzade ismini ekledik.
Hanzade ise Hükümdar çocuğu demek
Minik prensesimizin adı Mihra Hanzade 🌸
hem annesinin sevgi dolu kızı
hem babasının hükümdar kızı ♥️