MinikCivcivimLina Melekler bende deldirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum 😊 kızınız kaç aylık acaba?
Zumraa12 Melekler hayırlı olsun prensese bizde 11 buçukken deldirdik😊 sadece derlerken ağladı şükür ondan sonra huysuzluk olmadı sizin de başka bişey den olabilir mi
Melekler MinikCivcivimLina 1 yaş 15 günlük cami valla bende edemiyordum bi cesaret geldi girdim :) O an ağladı hemen emzirdim orda çıkınca da yiyecek verdim eline sustu evde de agrı kesici verdim krem sürdüm yine huysuz şimdi uyudu
MinikCivcivimLina Melekler hayırlı olsun canım❤️bende eczaneye sordum bir yaş sonrası dedi bana bakalım benim kızım da 11 aylık 😊
Melekler Zumraa12 Yani aslında anneme geldim yatağını falan istiyor. O an ağladı sustu da delinen yet agrır mı acaba
Melekler dunyam2020 olmaz canım ya erkek de abes durur kızın güzelliği küpe. Eğer kendisi isterse ileri de deldirir bence şuan kötü olur
ymn2019 Yani keske ilerde kendi talebiyle yapsanız bunu, bu kadar istek niye ? Zorunlu aşı yaptırırken bile içimiz giderken ,nasil dayaniyorsunuz? Daha cok küçükler bana göre ilerde kendisi heves ettikten sonra yapılmalı.
Melekler ymn2019 bence aklı ermiyorken, daha çabuk iyileşiyorken yaptırmak daha sağlıklı. 4 yaşında da kızım var oda yanım da gördü korktu büyüse hiç deldirmez küçükken bilmiyor
Melekler Nisa17 çift kulak canm küpesi kaliteliymiş öyle dedi kadın. Annem pahalı dedi markalıymış küpe
Nisa17 Melekler nerde yaptırdınız gayet iyiymiş ben İzmirde eczanede yaptırmak istedim 30 TL istediler ve küpe de dahil değil
mom20 Melekler mantıklı söyllüyorsunuz güzel söylüyorsunuz da farz mı ki kulak deldirmek ..cok mu elzem bir ihtiyaç.. cok tatlı oluyorlar yakışıyor orası ayrı
Zumraa12 Melekler bence küpeden değil canım etrafımda kim yapmışsa o an dışında acıttığını huysuzlaştırdığını duymadım büyük ihtimal yeri değişti diye bizimde öyle oluyor 😊