Ayyss meme uyku ilişkisini nasıl bitirebilirim kızlar? Ağlatmadan yumuşak bi geçişle uyku eğitimi vermek istiyorum ama beceremem gibi de geliyor. bugün de meme de uyumadı, babası kucakta uyuttu. (O zaman da beceriksiz hissediyorum. Kafalar karışık
aysenur_58 Ayyss valla ben hiç öle telaşa girmedim nasıl uyuyosa uyusun zaten huysuz ve durmayan bi bebek
Meriwa Ayyss kucaktanda uyutmayın biz 7 bucuk kiloyuz beli kopuyo insanın beşiğe yatırıp dönencesini açıyorum uyuyo onun müziği dinlendiriyor şimdilik
bgmarik Ayyss 6 ay 20 günlüğüz hala yatarak memede uyuyor.Sakinleştirici müzik açıyorum yanından ayrılıyorum ama artık kendi uyusun istiyorum.Bunu da ağlatmadan yapmak istiyorum.Bende burda bekliyim😔
doganursezmag Ayyss Bende işe başlıcam 6-7 aya ve bunun için uyku eğitimi almak zorunda kaldım. Odayı ve yatağını ayırdık. Meme uyku ilişkisini kesmek içinde odasında ışık kapalı vs emzirmiyorum. Sabah uyanınca emzirir biraz daha uyurduk yanımda yatardı o zaman. Şimdide emzirsem hemen geri uyuyacak ama alıp yüzünü yıkıyorum uykusu açılınca emziriyorum ve gece de o ağlayınca uyanınca değil hergün aynı saatte benim belirlediğim saatte o uyurken alıp emzirip yatırıyorum
Ayyss Meriwa Kaç aylıksınız cnm? dönence için geç mi kaldım bilmiyorum? 5 aylık olacagız. Kendi kendine uyuması lazım ama nasıl yapıcaz
Meriwa Ayyss 3 aylığız canm biz neden geç olsun ki yada sakinleştirici müzikler dinletin odasında onu uykuya gecmesini kolaylaştırıcak müzikler iyi gelir yarım kundak yapıyorum kollarını işde beşiğe koyuyorum müzikle ağzında emzik gidiyo
Handeeeeee30 Ayyss aynı durumdayım işe başlayacağım bakıcı gelecek,memede mayıştır yatağa koy diyorlar ama imkansız yani ağlıyor .bi kaç kere denedim o şekilde ağladı ve o uykusunu hiç uyumadı
Ayyss doganursezmag ahhh işte aradığım kişi. işe yaradı mı cnm eğitim? Kendi mi uyuyor şimdi ne diyosun???? Ayyy detayları anlat lütfen. Ben de düşünüyorum eğitim ama çok ağlar diye korkuyorum cesaret edemiyorum. Kimden aldın? Memnun kaldın mı? 8-8 aylık olduğunda işe başlayacağım ben de esas o yüzden istiyoruö eğitimi
Alinduru Ayyss aynı durum bizde de var yaşına geldi işe başlamayı düşünüyorum bi türlü başaramadık doktorumuz sen uyutmayacaksın ağlayınca seni görmeyecek dedi ama ben kıyamıyorum çok ağlıyor 🥺
doganursezmag Ayyss evet işe yaradı canım kendi uyuyor öbür türlü de çok ağlıyordu ve uyumuyordu ama eğitimde öyle deli gibi ağladığı olmadı sadece ilk gün çok ağladı şu an uyumamak için direniyor ama sonunda uyuyo ben sariye akbaş dan aldım aşırı profosyonel olarak düşünme yani bırak uyusun çık kucağına alma vs katı kuralları yok aksine yanındasın hep o dalana kadar
Alinduru Ayyss doktorum çok söyledi çok uğraşırsın büyüdükçe daha çok zorlanırsın dedi şimdi daha iyi anlıyorum
Ayyss Handeeeeee30 kac aylik cnm bebisin? ne zaman baslicaksin ise? Benimki 5 aylik olacak bi iki gune, 8-9 aylikken ise baslicam, napicaz yaaa? Uyku egitimi dusunuyo musun
Mom98 Ayyss ben memede uyutuyorum en kolayı bu geliyor bana şuanlık hem tentene temas ediyoruz daha huzurlu bence 🐣