Ftmnrhazal 3 aylık kızımda 1 haftadır yüzünde kolunda boynunda ve bacaklarında pul pul sertlikler soyulmalar var . Hipokort kreme başladık kullanıpta kızArmaları geçenler varmı ?
Mom090 Ftmnrhazal ah biz ne çektik ondan ilaçlar ve kremler hafifletiyor ama tamamen geçirmiyor 20 aylık kızım şimdi bir süre sonra kendiliğinden geçti şimdi senin bebişinin teni çok hassas
tuzvelimon Ftmnrhazal hipokort kortizon içeriğinden dolayı pek tavsiye edilmiyor aslında ama sanırım doktorunuz vermiş. Benim oğlumun doğduğun beri çeşitlik yerlerinde olur. 3-4 gün içinde geçiriyor mustelanın atopik ciltler için olan kremi. Mustela stelatopia krem üzerinde papatya görseli var. Tavsiye ederim.
ezgigksn Ftmnrhazal farklı krem kullandım içeriğini de arastır derim alerjisi olabilir şampuan vücut kremi özel aldık mustelanın kullan derim. Ve çamaşırlarını sadece sabun tozuyla yıka.
DilaraMelisa Nemlendirmeyi unutmayın sadece kremi sürmek yetmiyor.Yazın fazla yıkamaktan kızımda oldu iyi nemlendirmediğimde.Ben zeytin sütü kullanıyorum geçmiş olsun
Bec-0907 Merhabalar benim oğlumdada var 4,5 aylık doktor 1 yaşında kendiliğinden geçer önemli değil dedi banyo sıklığını azaltınca kızarıklıklar geçiyor ense sırt ve ellerinde var beyaz tenli bebeklerde daha sık oluyormuş
Zeynp- BiZdede var o kremi kullandık üç gün içinde geçti dr sonra kullanmayın dedi kortizon olduğu için sık banyo yaptırma sürekli nemlendir biodermanon atopik ciltler için olanı verdi herşeyini aldık o Hipok.. kremi kullandıktan sonra geçmişti ama kremi bırakınca gene başladı
H-15 Ftmnrhazal benim bebeğim de 3 ay 23 günlük onda da var ama çok fazla değil yanaklarda farkettik. Doktoru bepanthol sensiderm krem kullan ddi kullandım 3. Günde birşey kalmadı ben kullanmaya devam ediyorum
Minikpandalarinannesi Ftmnrhazal ben oğlumda kullanmıştım canım aynı şekılde bızdede vardı 1 hafta içinde geçirdi çok şükür birde atoderm sPrey var kaşıntı için onuda kullan çok iyi geliyor yıkamanda sabun şampuan kullanma normal su ıle yıka tatlım
Minikpandalarinannesi Ftmnrhazal pul pul deriyi dökmüştü bi kaç gün sonra hiç dökülme olmadı normale dönmeye başladı. Bioderma nın atoderm spreyi var ondanda alıp kullan canım
mehtapalpk Ftmnrhazal canım biz hassasin adlı krem kullanıyoruz, gayet iyi geldi. Tavsiye ederim bir araştır istersen 😇
Alpaslaninannesii Ftmnrhazal canim biz o kremo 6 hafta kullandik bekannten sensibel denen bize iyi geldi
ezgigksn tosbikannesiii şart derken alerjik ve ciltleri hassas olduğu için deterjanların içinde yoğun kimyasal madde var o yüzden çok hassasiyet gerektiriyor kendi çamaşırlarınızdan ayrı ve sabun tozuyla yıkamak bence gerekli. Çünkü ciltleri çok hassas miniklerin.