irva UmayDuruMom Hipp kullanıyorum ama bizde yaramadı.Aşırı gaz yaptı oğlumda.Holle kullanıyorum şuan o iyi geldi.Bebekten bebeğe değişiyor işte.
UmayDuruMom Tugce_hckrkmz37 Balkizlarim Hndbyz95 01_210820 selda1 irva Sevgilimmm Deletedmom4018 bunu bulmuş almış eşim doğru demi
Hndbyz95 Ben hipp kullanıyorum anne sütüne tadı da benziyor ve organik diye. Combiotic olanı gazda yapmıyormuş
UmayDuruMom Sevgilimmm selda1 Hndbyz95 eşim normal hip bulmuş dediğiniz yokmul markette normslini aldı
Fatmanurrr23 UmayDuruMom biz golden goat kullanıyoruz çok harika ne gaz ne kabızlık hiçbişey yapmıyor ve çok güzel kilo aldırıyor
Deletedmom4018 Esra_esra ben cok kullanmadim canim 4 gün falan kullandık ama humana da tavsiye ederim 1 haftada 500 gr almıştı benim kızım gaz kabızlık yapmamıştı humana da tavsiye ederim yani♥️ Suan bebelac kullanıyoruz ondan da memnunum 👍
Tugce_hckrkmz37 Esra_esra değiiiyor genelde emziriyprum mama dan önce 90 cc içiyor 1 saate bi diger mamalara göre sindirimi kolay oldugu için cbk acıktırıyor
Balkizlarim Esra_esra canım ben sma optiro kullanıyorum ve çok memnunum ama hipp de güzel büyük kızıma kullandım kilo aldiriyodu 😘☺️
Esra_esra Tugce_hckrkmz37 mesela 4-5 kere falan veriyor musun gün boyu kuzum ben şuan 60 cc veriyorum 1 aylık ama günde kaç tane vericeğimi bilmiyorum
Oznr11 Tugce_hckrkmz37 benim bebeğimle 1 ay 4 günlük hipp kullaniyorum dediğiniz gibi önce emziriyorum sonra 90cc mama veriyorum 3bucuk 4 saatte anca uyaniyo sizin bebisiniz nekadarda uyaniyo bide hergun kaka yapıyormu