turansmom Poncikbirannis peki bizimkini niye bulandıyorsun sayın bacım?😂 alaydın bir tane patates ezeceği hediye olarak😂
Poncikbirannis turansmom hahahha kiz patates ezecegi alsan nolcak krakeri bile yapiyor off iğrenç yaa🤣🤣
Zeytin_cekirdegi -PembePanterMom canm bana doğru gelmiyordu ama okudum bilimsel olarak gerçekten anne babanın çiğneyip yedrdiğş faydalıyml her zman değil ama ara ara yapmakta mahsur yokmuş. Bilimselliğini araştırırsanız bulabilirsinz tabi covid döneminde hastalıklı hallerde yapılması asla uygun değil
Mom44 -PembePanterMom biz kendi kaşık çatalımızdan yedirmiyoruz kayınvalidem cesaret edemez söylemeye bile başka sorun çıkaracak büyüğümüz yok zaten 😂😂😂🤣
Poncikbirannis wafflee_42 onun için anlattım canim zaten ben 3 gun yiyemedim verdim size de iyilik olsun diye şaptım 🤣🤣
-PembePanterMom Neden hiç düşünmemişler ki dişim çürükse çocuğum da hasta olur felan diye 🤷♀️ Veya neden güzelce haşlayıp ezip yedirmemişler de bu yolu seçmişler acaba mideleri hiç bulanmıyor muydu bilinmez 🤷♀️🤷♀️☹️☹️
Dadam -PembePanterMom hayır ondan değil de ezilsin rahat yutabilsin diye 🤭 geçen konusı oldu kayınvalidem eşime ben sana nohutu çiğneyip veriyodum dedi eşim kuscaktı midesi bulandı 😂😂
Tuba_sahra -PembePanterMom Benim yengemde muhallebiyi kaşığa alır kaşığın tamamını ağzına sokarken muhallebinin yarısını yermiş .Babam hep ondan kilolu derdi 😂😂😂
Yasemin_06 -PembePanterMom herkrs simdi iyyy dicek ama ne yazikki hepimiz 90.lar cocuklari daha oncesi hep.oyle buyuduk kimse ben oyle buyumedim demesin eskiden azinda ezip oyle yedirirlermis ama cokmu dogru aslaaaa agzimizda ne bakteri var bipmiyiruz 7 24 fircalasanda o bakteriler var o yuzden verilmemeli kesinlikle ki bbebekler hassas bizm aximzda yara olsa duramuyiruz yerimizde onlar nasil katlasin agiz yarasina
turansmom Yasemin_06 ben büyümedim anneme sordum hatta bana gerizekalımisın ben salakmıyım dedi😂 Senin yüzünden gecmişimi sorguladim ve azar yedim 😂