-PembePanterMom Bugün böyle birşey duydum eskiler ek gıdaya geçildiği zaman katı gıdaları çiğneyip sonra çocuğa verirmiş bağışıklığı güçlü olur felan diyorlar sizinde var mı bu şekilde çocuk büyüten büyükleriniz ?
Annesivekizi -PembePanterMom kayınvalidem🤦🏻♀️ Ben doğru bulmuyorum açıkçası ağzında hiç çürük olmayan birinin bile ne kadar bakteri oluyo belli değil. Onların ne bünyesi var da bakteriyi kaldırsın. Ayrıca içim de almaz. Bana böyle bişey yapılsa midem bulanır küçücük çocuk senin ağzından yemem diyemeyeceği için veriyolar gitsin iğrenç
Nadireyamac -PembePanterMom Yok ya insanların ağzında ne bakteriler var bir kere hijyen açısından doğru değil
wafflee_42 Asklepios sen öyle san 😂 varmış eskilerde. İgdeyi çiğneyip tulbente sarıp çocuğa sordururlarmis. Kaynanam anlatırdı 🤣
Smy16 Dünyada en pis agız insan agzıymış kedinin köpegin bütün hayvanların agzı insan agzından daha temizmiş, hiç sanmıyorum bagışıklık saglıcagını tam tersi olmasın
Araseymen -PembePanterMom alakası yok canım her yetişkin vücudunda bakteri barındırır diş eti hastalığı be bir çok hastalık ağız yoluyla geçer hiç doğru hareket değil ve bagisiklikla alakası yok.
Poncikbirannis Emir123ali gerçekten bulandırıyor benim gözümle gormuslugum var. Patatesi gözümün onunde cignedi cignedi vıcık vıcık yapti kaşığa çıkardı ağzından sulu sulu ve çocuğa verdi. 3 gun midem havada gezdim yemek yiyemedim hala aklıma geldikçe midem havaya kalkiyor
GoGirl -PembePanterMom asla veremem hem mantiken nasi bagisikligi guclu olucak? annenin guclu mu veya tukurukten geçicek mikroplari alip mi guclenicek🙄 hic akil isi degil
Poncikbirannis -PembePanterMom bir akrabam yapiyor onu bebeğine bir defa uyardım ama dinleyeceğini sanmam. Igrenc bir davranış. Kendi kaşığımla catalimla cocugun ağzına daha bir lokma vermisligim yoktur degil ki çiğneyeyim.
vilnius -PembePanterMom ağzımızda birçok bakteri var. Göz göre göre çocuğuma da bakteri yedirmek istemem . Bilgisizlik diyorum kısaca
turansmom Poncikbirannis peki bizimkini niye bulandıyorsun sayın bacım?😂 alaydın bir tane patates ezeceği hediye olarak😂
brns21 -PembePanterMom annem soylemisti eskisen buyukler agizlarinda cigner bebege verirdi kimsenin mikrop falan aklina gelmezdi diye cahillik iste belki aft var agzinda belki ucuk var agzimizda birsuru bakteri var
Margaryan -PembePanterMom Iğrenç ötesi, yetişkin birinin ağzındaki bakteriyel yükle bebeğinki bir olabilir mi?tamamen yanlış bir yöntem, çocuk enfeksiyon kapar . Rezalet işler yani hiç hoşuma gitmez benim yapanı görürsem fena hırpalarım şahsen.
turansmom -PembePanterMom covid var coovid. 😂Bosver yapma püre şeklinde yap ver daha mantıklı okuyunca bile midem bulandı🤷♀️🤷♀️
VelardaEdiz -PembePanterMom yok daha neler ağzımda ne mikroplar vardır allah bilir onun ağzıyla benim ağzım bir değil sonuçta çocuğa mı geçireyim ilk kez duydum ben ona yedireceğim kaşıkla tadına bakıp aynı kaşığı kullansam eşimde annemde kızar yapma şöyle mikrop taşıyorsun çocuğa diye