Elf1510 Kızım 1 Aylıkken Beni Emmeyi Bıraktı 10 Aylıktan Sonra Mama Yemez Oldu. Süt de İçmiyor Kilo Aldırmıyorum Lütfen Yardım Edin Şu Anda 1 Yaş 1 Aylık Ve 9 Kg.
ElifSena1012 Elf1510 instagram da görüyorum genelde kilo aldıran muhallebi felan diye denediniz mi acaba öyle bir şey ? Daha ek gıdaya geçmediğimiz için bileniyorum ama yazmak istedim.Allah yardımcınız olsun
GokturkAlp Elf1510 yürümeye başladı mı peki? Yürümeye başlayan bebeklerde kilo alımı yavaşlar. Yeme alışkanlığı tam otırmadığı için, gün içinde aldığı kalori az, harcadığı enerji daha fazladır. Bu nedenle işte kilo alımı yavaşlar. Persentil tablosuna göre normal değerleri. Benimki 19 aylık son 2 aydır kilo alımı normale döndü.
Elifsenaveannesi Elf1510 canım benim bebeğim de bir yaş bir aylık. Ve 8 kilo 😁 sıkma canını yemek yiyor mu , keyfi yerinde mi boşver herşey kilo değil sağlıklı olsun
2kuzu-annesi Elf1510 sağlık ocagindaki ebe bana demiştik sabah ac karnına bi tatlı kaşığı pekmez ver dene istersen bide pirinç unu maması yap o nada iyi diyolar
Melike_duru Albayrakokur benim kızımda 2.5 yasında 10 buçuk kilo. 8. Ayından beri aynı doktora gidiyoruz hiçbir sorun yok şükğr sadece biraz iştahsız cok hareketli aynı zamanda ben ve eşimde minyonuz ondan da kaynaklanır dedi doktor
Busra191 Benim oğlumda 14 aylık 9400 civarı ne denemedim ki kilo aldırmak için aynı yesede yemesede zayıf artik takmamaya çalışıyorum
Albayrakokur Elf1510 söyle doktr yaşıtlarına göre geride dedi vitamndi falan verdik ama düzelmedi anneside kçükken öylehmiş birazda ırsi bu drumlar yine gtürcez tabi hatta yarına randevu aldık gidicez bide bu doktru deniyelim dedik
Rumeysa34 Ahh aynı bizde öyleyiz canım anne sütü alıyor sürekli günde 2 defa ek gıda zor veriyorum 😓 ne olacak bilmiyorum sütte içmiyor bebe bisküvisi katıyorum yok içmiyor
edaozdxxr Ocean Multi vitamin ve Polivit kullanıyoruz biz de kilo olarak çok düştük bı donem. Düzenli olarak bir gün Ocean bir gün Polivit verdim. İştahı düzeldi. Kilosu da 3ay önce 9,500du. Simdi 13, 20 aylik olduk. ( Yarım ölçek veriyorum ikisinden de )