Ahmedinannesi Prensesim2452 ben kullanıyorum canım sab siplex ile birlikte.Faydasını gördüğümü düşünüyorum.🤗
Uygarbebek Prensesim2452 2.şişedeyiz... Gaza iyi geliyo mu bilemedim ama bebeğimin ıkınmalarını aza indirdi diyebilirim
Prensesim2452 Ahmedinannesi bende sabsimpleks kullanıyorum canım ama prk işe yaramadı sanki bunu önerdiler hem daha az zararlı ve doğalmış aşmayı düşünüyorum
Mrvbrkasl Ahmedinannesi canım bende tek kullanıyodum bugün ikisini bir vermeye başladım inşallah faydasını görürüm çok gazımız oluyo artık dayanamıyorum
ikos58 Prensesim2452 hayır canım öyle düşünme benim bebeğim kolik. Ayrıca birine iyi gelen diğerine gelmiyor deneye deneye bulunuyor inşallah senin bebişine iyi gelir 🙏
Prensesim2452 Uygarbebek benim bebeğim de kakasını yaparken çok zorlanıyo kabız falan değil ama gene de zor yapıyor sizinkide mi öyleydi onu mu azalttı
ALYASNB Prensesim2452 canım bizimki de öyleydi Dr “Maflor” diye damla verdi bitkiselmiş sorun çözüldü👍🏻
Eagil Prensesim2452 biogaia gaz ilaci degilmis bağırsak florasini duzenliyoms yararli bakterilerle gaz ilacina destek bi.nevi
Uygarbebek Prensesim2452 ben sabahları hep aynı saatlerde aç karnına damlattım .. aynı zamanda bazı şeyleri yemeyide bıraktım dondurma , soğuk su , çikolata gbi
MerveBostanBayrak Prensesim2452 kullandım ve çok çok faydasını gördüm bebişim sayesinde hiç ağlamadı😍
Prensesim2452 MerveBostanBayrak İnşaAllah bizde de işe yarar benim bebeğimde çok ağlıyor umarım şifa olur
MerveBostanBayrak Prensesim2452 bazı bebeklerde etki etmiyor diğer gaz ilaçlarını denersiniz mutlaka içlerinde iyi gelen bi tanesi olur ve umarım bebişiniz bi daha hiç ağlamaz😘