EMINARDAM Kızlar bebeğinizi emzige nasıl alistirdiniz benimkisi emzik almıyor philips avent emzik alan var mi işe yarıyor mu
jap EMINARDAM 3aylıkken tuttu. Avent denedim tutmadı. Sonra damaklı denedim başta onu da tutmadı. Önce uç kısmını emdirdim yavaş yavaş ittirdim ağzına öyle tuttu. Damaksız aventi de tuttu sonra
bsrkya EMINARDAM Benim bebegim doğduğundan beri avent ultra air kullanıyor şuan 1 yaşımda şimdide nasıl bırakacak diye düşünüyorum emzik aşığı çünkü🤔
Perizekaliyim07 Benim bebeğime her emziği denemiştim.almadığım bir tek avent kalmıştı. Onu aldım ve hemen tuttu. Ama emzik çok sevmiyor gündüzleri hiç almaz mesela. Sadece uykuya geçişte alıyor emziği ama tutuyor
EMINARDAM Perizekaliyim07 bende de oyle alsa yeter bende iki üç tane emzik denedim olmadı avent denicem
jap EMINARDAM sen bilirsin canım bebekten bebeğe değişiyo bu da. Belki seninki damaksızı tutar. Yöntem olarak dediğimi dene istersen
Ay20 EMINARDAM aynı dertten muzdarip olmaktan çok korkuyorum 😂 3 aylıklar emziksiz asla yapamıyorlar şuan Emzik düştü mü çıldırıyorlar😅
Aslanayaz EMINARDAM kesinlikle avent ultra Air dene kaç tane emzik denedim asla tutmadı 3 aylıkti avent denedim hemen tuttu ve bırakmıyor 🤦🏼♀️🧿😂
Deniz__1509 esraesma bende aynıyım onuda almaz diye çok korkuyorum 🤦🏻♀️ Ev emzik mezarlığı gibi oldu 😄
Tubaomerberzan EMINARDAM ben 3 tane emzik denedim olmadı . Şuan Philips avent kullanıyoruz çok şükür .
Deletedmom381 EMINARDAM hepsini denedik bizde evimizde küçük bir emzik sergisi yapabiliriz nerdeyse hiçbirini almadı, bi daha da zorlamadım açıkçası demekki istemiyor dedim kaldı öyle 🤷♀️
MasalsMommy EMINARDAM Benim bebeğim sadece uyuyacağı zaman alıyor emziği. Envai çeşit emzik denedim sadece aventi tuttu onu da uyuyacağı zaman. Normal zamanda hayatta tutmaz ağzında😬 Ben suya batırıp öyle verdim ağzına almayınca, o şekilde almıştı
MasalsMommy EMINARDAM Ya şekerli suya ben de batırdım öyle aldı ama çok zararlı şeker bebeğe. Bıraktım o yüzden. Emzik emsin diye zarar veremedim çocuğa