ilkgozagrimm Ne durumda bebişleriniz benim kızım diş cıkartıyo bu ara huysuz iştahsız 5 tane dişimiz var yeni yeni yürümeye başladık 💕 birde bir yaş aşımız hala gelmedi asm ye sizler yaptırdınız mı
Fasulyeninannesi ilkgozagrimm 10 Ekim dogumlu 9 dişi var bızde yenı yenı tutunmadan yürüyoruz çok hareketli gece uyku yok aşı olmadık bızde henuz
Keremtugra ilkgozagrimm 5 Eylül dogumlu bizimde 6 dis var yeniden geliyo sanirim 3 gundur gece 2 3 gibi basliyo. Aglamaya zor sakinlesiyor
Alparslan2810 ilkgozagrimm 28 ekim doğumluyuz 6 dişimiz var atak dönemindeyiz uykuya geçişte sorun yaşıyoruz 10. Ayımızdan beri yürüyoruz şuan en büyük sorun uykuya geçiş 😞
Meryemsnlk ilkgozagrimm 21 Ekim doğumlu kızım 5 tane dişi var koltuklara tutunarak yürüyor çok hareketli 😊Aşı olduk sadece su çiçeği aşısı gelmemiş onu bekliyoruz
Ssss 28 ekim , 6 diş var henüz yürümüyor . Çok iştahsız kaşıktan nefret ediyor lokmayı ağzında uzun süre yutmadan tutuyor 😔
ilkgozagrimm Ssss bugünlerde gecicek canım az sabır suan hassas dönemde bebişler dişten kaynaklı iştahsız olması
ilkgozagrimm Keremtugra evet diş döneminde cok huzursuz oluyorlar benim kızımda hep aglayarak uyanıyor bı ara
esmaynyl ilkgozagrimm sağlık ocagı aradı ellerinde sınırlı sayıda aşı var burada olacaksınız ayırayım dediler biz kendi doktorumuz var sürekli gittiğimiz onda olduk ücretsiz bi aşı zaten isterseniz sizde öyle yaptırabilirsiniz
Duuyguum Bu aylarda hangi dişler çıkıyor kızlar 10 Aralık ta benim oğlum 6 dişi var ama yine diş sıkıntıları var
Moci 1 Ekim doğumlu 6 dişimiz var koltuklara tutunarak yürüyor çok hareketli bütün gün Ece deyip duruyor 😁😁😁
ikizerkekannesi ilkgozagrimm 1 ekim doğumlu ikizlerim biri tek elle yürüyor diğeri 2 elinden tutunca yürüyor azcık geriden geliyoruz🙈birinin 11 dişi var diğerinin 9 dişi var bir gün istahlı diğer gün lokma girmiyor ağızlarına biri yemedimi diğeride ondan görüp ağzını kitliyor🤦🏻♀️Aşıyı sağlık ocağında olduk
ilkgozagrimm ikizerkekannesi ay ne güzel Allah bagışlasın 💕yerim onları ben evet bu zamanlarda günleri günlerini tutmuyor bizim aşılarımız gelmedi hala🤷♀️