DeSeRtRaiN Kızlar 4 gündür siddettli Bi bel agrım var. Başka belirti yok. Başına gelip pozitif cıkan var mı 😔😔😔
elmaliturtam DeSeRtRaiN arkadaşım bel ağrısı ile gittim malesef bugün pozitifin olduğumu öğrendim ne olur git test yaptır test çok kolay hiç acı falan yok inşallah değilsindir önlemini al sen yine de umarım korktuğun ile sınanmazsın
Nzdl DeSeRtRaiN annemde beli çok kötüydü pozitif olduğunu öğrendik bugün ve bende annemleydim bi haftadır bendede bel ağrısı başladı galiba bende pozifim yarin test yapilcak☹️
YigitYusuf2917 DeSeRtRaiN tat koku kaybı varmı? Evet bel ağrısı da belirtilerden birisi ama inşallah yoktur
Tubaomerberzan DeSeRtRaiN esimde bel fıtığı var kendisi fıtık ağrısı olduğunu düşünüyordu test yaptırdık pozitif çıktı . Şuan 3. Günümüzdeyiz hala bel ağrısından başka bir belirtisi yok. Kesin koronasin diyemem ama test yaptır istersen ne olur ne olmaz
DeSeRtRaiN ElifimSaremm sırt agrısını duydum da CORONA da ama bel agrısı sadce. Bi umut değilim dir diyorum da öyle böyle değil
DeSeRtRaiN elmaliturtam o zaman bende olmuşum. Agrı kesiciyle ayakta duruyorum. Pazartesi giderim artık
elmaliturtam DeSeRtRaiN emziridiğim için vermediler kendinizi iyi hissetmezseniz arayın 112 gelip sizi alsınlar hastaneye dediler 112 doktoru bebeğinde ateşi 38.3 ü geçer ise inatçı ateşi olursa arayın muhakkak gelelim alalım dediler
Nzdl DeSeRtRaiN canım bende korkuyodum annem oldu diye bende kendimi o psikolojiye koymuştum halbuki annemin yanindaydim ama bugün test yaptım negatif elhamdülillah annemde inslalah iyi olur ama inan bi mucize demekki rabbim yazdıysa oluyosun yazmadiysa birşey olmuyosun bebeklerde de virüs varsa bile tedavisi yokmuş sadece anne sütü iyi yapıyormuş bebekleri canım haberin olsun
TugbaNil DeSeRtRaiN esimde de sadece bel ağrısı var ama bu iller öyle bişey ki, belirtisizlerde bile cikiyo. Kardeşimde hafif bir gıcık var yutkunurken azıcık yanar ya o kadar valla billa sadece o başka tek bir belirti yok, ama çocuk pozitif
elmaliturtam DeSeRtRaiN inşallah sizde de bir şey olmaz sadece parol bizler için umarım hepimiz sağlıkla atlatırız bu süreci
mugem2688 Merhaba bende eşimde pozitif bugün 7.inci günümüz emziriyorum maske ile dolaşıyoruz evde ilaç kullanmıyorum arada parol ateşim çıkınca bebek için ise calpol önerdi doktorum
OmerAsafm26 DeSeRtRaiN Benimde bel ve sırt ağrısı üzerine testim pozitif çıktı 6 gün oldu gece gündüz maskeliyiz eşimde belirti yok emziriyorum hic ilaç kullanmadım bol su içmeye çalışıyorum