Suzionur caglaanalan ben de sabah veriyordum en iyisi sizin gibi yapıyım . Metsilde kullanmaya başladım bugün
alpata44 Nadireyamac bizde aynı durumdayız ne yapacagimi şaşırdım artık bugün metsile başladık bir umut
Sumeyyebaglan Bi kaç gün önce bende post açmıştım metsil kullanmaya başladığımdan beri çocuğum birden çok fazla uyumaya başladı bende korkmuştum neden böyle oldu diye 56 günlük benimkide
Eslemmomy Nadireyamac hatta metsilin çiğneme tableti var alıp sende kullan bana çocuk doktoru vermişti hem bebeğim kullanıyordu hem ben
CemreKerem35 Nadireyamac ay ne güzel maşallah çok sevindim sizin adınıza 💜 korkmayın gazı çıktıysa rahatlayıp uyumuştur
Nadireyamac CemreKerem35 Yok canım o baya önceydi bir kerelik o gün öyle uyudu bugün acillik olduk yani
oldugrs1 Nadireyamac kakasını yapmayads etki ediyomudur acaba metsil ben bebeğim 2 ay 21 günlükken damlayı kestim ve o günden sonra kakasında sorum oldu 5 günde 1 haftada yapmaya başldı şuan 3ay 26 günlük tekrar versem mi diye düşünüyorum
AnneBebek1 Mom987 metsili 26 günlük bebeğe verebilir miyiz? Çok gazi var günde kaç defa veriliyor kaç damla veriliyor acaba? Ben oğluma kullanmistim ama unuttum suan yigenim için soruyorum :)