Plndlgn Merhaba anneler bizden sağlık ocağı hemogram tahliili istedi bizde yaptırdık.. Sonuçlara bakıyorum kimi değer yüksek kimi düşük.. Bebeklerde böyle normal mi Sizlerinde sonuçlarda böyle mi diye mrk ettim
teachersrn Plndlgn biz de yaptırdık düşük değerler sorun değil dedi doktor yetişkin olunca düzeliyor onlar bebek olduğu için düşükler şimdilik dedi, kan değerleri iyi çıktı kan damlasını bıraktırdı artık damla kullanmıyorum gerek yok dedi
03saliha06 Plndlgn bizimde bir ay sonra yatırılcak ama bildiğime göre kan değerleri için isteniyormuş eger normal cıkarsada kan damlası kullanmıyormuşuz başkada bilgim yok canım
habibe_omerasaf Plndlgn bizde bugn sağlık ocağına genel izleme götürdük hemsire tüm testlerine falan bakılsn dedi. Bir kaç gün içinde yaptırmamız gerekiyor bende merak ediyorum sonuçları🌸
Plndlgn teachersrn bazı değerler düşük olunca üzüldüm bende ama doktora gösterince normal dedi bebeklerde rahatladım
Plndlgn 03saliha06 evet sanırım öyle bize devam etmemizi söyledi çok aşırı düştükte değil ama sınırdaymış değerimiz bizimde
Plndlgn Ozgezafer yok ya bebişim Bi tek yatırıldığı için hoşuna gitmedi ağladı. Kucagıma alınca sustu hemen
AbdullahEmir 03saliha06 canım birşey soracağım bu kan testinde götüreceğimiz saat farkedermi hastaneye yani sabah benim oğlum genelde uyuyor
AbdullahEmir 03saliha06 canım birşey soracağım bu kan testinde götüreceğimiz saat farkedermi hastaneye yani sabah benim oğlum genelde uyuyor
03saliha06 Ozgezafer acır tabi ya tok karnına aldırın kanı kan karnı ac olursa dolaşımı yavaşlıyor ve alması zor oluyormuş kan verirken biz zorlanmıştık hemşire öyle demişti
Fatmanurr Plndlgn bende bu konu ile alakalı bir post açmıştım fakat kimse birşey yazmadı bilgi alamadım kaç aylıkken yaptıracağımı bilmiyordum dün doktora götürmüştüm 7,5 aylık bebeğim ona sordum alalım bakalım birşey olmaz dedi umarım hata yapmamışımdır 😐
renkliruya Fatmanurr Bizden 8 aylıkken istediler.. 1 ay sonra yaptıracağız.. Yanlış yapmamışsınız yani 😃
Plndlgn Minnosunannesi bizde çok kansızlık çıkmadı ama sınırda yani devam et dedi bende kullanıyorum dogruyu söylemek gerekirse ben kan damlası hiç vermedim hep dogal kan yapıcı şeyler yedirmeye çalıştım ama yetersiz miş demekki sınırda çıktı