Plndlgn 03saliha06 evet sanırım öyle bize devam etmemizi söyledi çok aşırı düştükte değil ama sınırdaymış değerimiz bizimde
Plndlgn Ozgezafer yok ya bebişim Bi tek yatırıldığı için hoşuna gitmedi ağladı. Kucagıma alınca sustu hemen
Mineoksuzz Plndlgn biz 6 aylık kontrolünde yaptıracağız tahlil doktorumuz öyle istedi sağlık ocağında versek olur mu kanı dedim onlar bekletiyorlar kanı toplu yolladıkları için yanlış çıkabiliyor sonuçlar sen bilirsin dedi bizde gittiğimiz hastanede yaptırıcaz
Plndlgn Mineoksuzz dogru dur hastaneye götürüp yaptırmak dogru sonuç verebilir ben sağlık ocağına yaptırdım
Plndlgn Minnosunannesi bizde çok kansızlık çıkmadı ama sınırda yani devam et dedi bende kullanıyorum dogruyu söylemek gerekirse ben kan damlası hiç vermedim hep dogal kan yapıcı şeyler yedirmeye çalıştım ama yetersiz miş demekki sınırda çıktı
Mineoksuzz Plndlgn aynen bende sağlık ocağına yaptıracaktım özele gidiyoruz aylık kontrollerimiz ücretsiz ama doktor öyle diyince yaptırıcaz mecbur
AbdullahEmir 03saliha06 canım birşey soracağım bu kan testinde götüreceğimiz saat farkedermi hastaneye yani sabah benim oğlum genelde uyuyor
AbdullahEmir 03saliha06 canım birşey soracağım bu kan testinde götüreceğimiz saat farkedermi hastaneye yani sabah benim oğlum genelde uyuyor
03saliha06 AbdullahEmir yani öğleden sonra götürürsen diger güne kalır sonuclar canım yani 1 gün beklerim diyorsan öğleye dogru götür diğer gün alırsın
Nefesim AbdullahEmir kan için genelde sabah çağırıyorlar bildiğim kadarıyla çünkü bende sabah kızımın uykusu bölünmesin diye öğleden sonraya almıştım randevuyu başka güne atıldı
Balyanakannesiii Plndlgn Hepsi düşük çıktı dedi ama pek takılmadm nedense 🙄 sonuçta bebek daha bi anı bi anını tutmuyor
Nefesim Plndlgn 9. Ayda tam kan sayımı yapılıyor onun için istenmiştir sonuçları doktorunuza sordunuz mu kan ilacı kullanmanızı falan tavsiye eder belki kızım da 9. Ayda haftaya kan verecek hiç kan ilacı kullanmadım bakalım sonuca göre