Aysenes Aslannalp evet resmen dalga geçiyolar biberonu Ağzında Eviriyo çeviriyor geveliyor bir şeyler yapıyor ama içmek istemiyor🤦♀️
Murateda Aysenes eğer kakasını yapmadiysa yemek yemeği redddebilir gazı olabilir burnu tıkalı olabilir midesi bulanıyo olabilir bide
Aysenes Murateda kakasını yapıyor gazlı bir bebek ama gaz icin özel mama aldım faydasını gördum ama hala az da olsa gazı var 🙄
Aysenes arimbalim_248 Benim çocuk doktorum da bana süt alerjisi maması önerdi o dün aldık İnşallah içer dedim ama tüm mamayı geri kustu tadını hiç beğenmedi midesi bulandı bir de tatlandırmak için bilmiyorum ne yapabilirsin burada okumuştum vanilya falan diye ama ne kadar doğru bilmiyorum doktoruna sor istersen😐
Prensessliya Aysenes benim de süt alerjisi ve bebeğimde doktor evolvia rp1 verdi diğerlerine göre tadı daha iyi , az biraz pekmezle tatlandırıyor genelde herkes alerji mamalarını ama doktoruna sor sen yine de
Murateda Aysenes damla kullaniyomusun benim oğlumda çok gazliydi 😌😌😌 sap simplex damla kullaniyodum çok işime yaradı
Aysenes Murateda evet kullanıyorum ben Türkiye’de değilim ama burdada var öyle damlalar kullanıyorum 🙂
cottoncandy Aysenes Hiç sormayın ya her emzirme teşebbüsümde acaba emecek mi diye içim içimi yiyor. Ama çok da ısrar etmemeye çalışıyorum iyice soğumasın diye. 😔
TospikOglusum Aysenes bu atak ne kim4.ay atagi 35gun süren en uzun ataklardan biri moral bozmk istememde simdi atak bişey değil hemen gecer
Aysenes TospikOglusum her ayın bir atagımı var ya onuda duydum evet ama şuan onu düşünmek istemiyorum 😂