KeremEfem bebeginizin bezini gece degistiriyor musunuz süre uzun oldugu icin ben degistiriyorum ama uykusu acilmadan yapmak biraz zor oluyor🙂
Mom14 KeremEfem ben değiştirmiyorum gece yatmadan alıyorum zaten o uyandıgında bezi dolmuş oluyor o zaman alıyorum altını
irva KeremEfem Yatırmadan önce alıyorum.Fakat gece de bakıyorum çünkü hiç sevmiyor altı pislendimi öyle durmayı direk zırlıyor küçük bey.🤦♀️
Minnosumm KeremEfem ilk başlarda alıyordum sonra bir yazı gördüm uykusunu bölmeyin rahatsız olmadıgı sürece degistirmeyin gece diye bende yatmadan önce alıyorum sabah kalkar kalkmaz da ilk altını degistiriyorum sorun olmuyor
Ef24 KeremEfem 42 günlüğüz bazı geceler emzirmek için uyandırmak zor oluyor ben de uyansın diye mecbur acıyorum altını :) zaten kirli ise uyumuyor huysuzluk yapıyor o yüzden 2-3 saate bir her emzirmeden önce değiştiriyorum gece gündüz farketmiyor
KeremEfem Ef24 bende o zmanlar degistiriyordum uyandırıp emzirmek icin iyi oluyor fakat şimdi 2 ay 21 günlük olduk kendi zaten emmek icin uyaniyor ve uykusu da hafifledi ,☺️
senem9 Ben değiştiriyorum. Gece beslenmesinde uyanması için yardımı oluyor hatta :) bir de dolu bezle uyuması içime sinmiyor. Bir kez değiştiriyorum gece
Sgz KeremEfem ben gece uyumadan değiştiriyorum sabah 3-4 gibi de uyandığında bakıyorum dolu hemen değiştiriyorum ne derlerse desinler ama benim.kesinlikle.oyle uyutmak içime sinmiyor cunku
Nesrin1102 Hayır gece uykusunu bölmek çok da doğru değil. Yatmadan önce değiştiriyorum. Gece de kaka yapmadığı sürece değiştirmiyorum.
Eliffmomm KeremEfem bebekler uyku sırasında çok fazla cislerini yapmazlar bı hastalık açlık vs olmadığı sürece uykusunu bölmeyin derim gece uykusundan önce alın sabah uyanışa kadar kalsın
Angars KeremEfem gece zateb cok yapmiyorlar kaka yaomadigi surece degistirmiyorum ilk aylar degisyiriyordum sonradan bıraktım
Rubab_Mommy KeremEfem Hayir degiştirimiyorum.Zaten zor uyuyan bi bebek.Gece uyumadan once degişiyorum.Bide uyandiginda doluysa degişiyorum.
Oznur KeremEfem yatmadan degistirdiysem degustirmem ama izin vermeduysse yada çok doluysa değiştiririm üstünü bide komple soymuslugum var uykusu agirdir🤣
Bebiskomm KeremEfem 2 kez degistiriyoruum kirlettiyse 3 kez degistiriyorum pişmesin cocuk rahat uyusun diye asla sabahı beklemem hicbi zaman
___sonbahar___ Hayir degistirmiyorum. Gece uyumadan onxe degisiyorum bir de gunduz uyaninca. Ama bezle de ilgili bence. Sleepy ve molfix denedim hepsi gece atletini su gibi yapmis.tasirmisti. pampers premium care ye gectigimden beri saglam tutuyor sabaha dek 👏
KeremEfem ___sonbahar___ bende prima premium care kullaniuorum tasma asla yapmadi .Fakat sabaha kadar süre de uzun geliyo bazen aliyorum ben cok dolmussa
ZeynepCakir KeremEfem Kaka yapmadığına eminsem değişmiyorum canım ama tabi elliyorum çokçok çiş dolduysa uyandırma pahasına değişiyorum. Geve uykusuna yatmadan hemen önce gğzelce yıkıyıp değişiyorum. Sonra genelde sabah 7gibi uyanıyor ilk işim altını değişmek oluyor.