happymum Sleepynin yenidoğan ıslak pamuk havlusu çok güzel, 6 aylık olduğundan beri sleepy geçtim çok mennunum. Hep unibaby kullanmıştım boşuna fazla para verdiğimi fark ettim denemeye değer bence👍🏻
Aybk Nilbilgem26 Ben sleepy yeni dogan, baby&me ve unibaby yeni dogan kullanıyorum, yüzünü silerken mendili yıkayıp siliyorum önemli olan kokması değil mikrop olmaması diye düşünüyorum, zaten kendi ten kokuları muhteşem 🤗
[silindi] Balcocuk2 sende de zeka geriligi var heralde, ilk defa bir aptala bu kadar sinirlendim yaaa ☺
Acemi_ogretmen_annee [silindi] hahah yalnız değilsin 3 aylıkken ek gıdaya başlamış doktor karşıtı cahil bişey profiline bakınca ne 💩 olduğu belli oluyor!! Beni bile böyle konuşturdu ya!!!!
ecekotann Nilbilgem26 mustelanın nemlendirici yüz kreminden alabilirsin yuzune boynuna surdugunde yeni yıkanmıs gibi kokuyor ☺️ Islak mendil kokusuz daha iyi ( unibaby yenidogan👍)
[silindi] Acemi_ogretmen_annee agzina saglik ☺ normalde hic takilmiyorum bu tip insanlara ama sinirlendim ☺ yememis icmemis birtek bana yorum yapmis, konuyla ilgili de hicbir fikri yorumu yok sadece ben ☺ ne manyaklar var yaa, onlarca yil okumaya ne gerek var dogustan ustun zekalilara sormak lazim doktorda kim ☺
Acemi_ogretmen_annee [silindi] çok bariz polemik için cımbızla çekmiş o kısmı bazı şahıslar bununla besleniyor o sebeple malzeme arıyor kendine 🙈😁
[silindi] Acemi_ogretmen_annee aynen oyle zaten yorumu gorunce anladim ama tutamadim kendimi muhatap olmamak lazim ama bazende hadlerini bildirmekte fayda var bence anlarsa tabi ama sanmam ☺
Yusufum Nilbilgem26 ben kapaklı ıslak mendil alıyorum bir güzel onun içini bozmadan boşaltıyorum sonra sirke ile yıkayıp tekrar içine koyuyorum öyle kullanıyorum
Anneolmak30 Nilbilgem26 ben üstünde yenidoğan yazan herşeyi kullanıyorum ama genelde uni baby komilidr güzel bence