Nilbilgem26 Arkadaşlar merhaba Bir sorum olacaktı kullanıp memnun kaldığınız bir ıslak mendil var mı hem kokusu hoş hemde bebek tenini tahriş etmeyen. Bazen bebeğim kustuğunda veya terlediğinde boyun tarafında koku oluyor insanlar sevmek falan istediğinde bende boynunu siliyorum 🙈 biliyorum yanlış bir davranış ama dayanamıyorum temiz koksun istiyorum 😁☺️ Kokusunu beğendiğiniz bebek ıslak mendil tavsiyelerinizi bekliyorum ☺️🌸
G_ADAN Nilbilgem26 kokusuz kullanıyorum çünkü parfümlü olanlar kaşıntı ve aletji yapıyor. Uni baby sensitive ve kesinlikşe tahriş etmiyor
demir1717 Nilbilgem26 Kokulu olanlar parfümlüdür ve bebekler için uygun değildir. Ben sadece pamuk ve su kullanıyorum.En iyi katkısız denen ıslak mendiller bile benim cildimi tahriş edebiliyor. Sadece pamuk ve suyla silerseniz zaten bebeğinizin kendi minnoş süsü kokusu belirginleşir ☺️
[silindi] Nilbilgem26 pamukla silip, kremini ya da bebe yagini surebilirsiniz. Islak mendilleri hicbir doktor onermiyor
Nilbilgem26 demir1717 çok teşekkürler pamuk ve suyla silip bebek yağı kullan demiş bir arkadaş mantıklı geldi öyle yapayım en olmadı ☺️ Zaten o ekşi kokusu bile bana cennnet gibi 😍 ama seven insanlar rahatsız olur diye düşünüp ondan siliyordum hep 🙈🙈
Nilbilgem26 [silindi] doğru söylüyorsunuz mantıklı geldi ☺️ Bebek yağını sürmek daha iyi olcak çok teşekkürler ☺️
Balcocuk2 [silindi] yine bir doktor delisi işte kadın size doktorun önerip önermediğini sormamış anlayış kıtlığı var sizin gibi annelerde
Nilbilgem26 [bilinmeyen] pamuk ve suyla silip bebek yağı kullan demiş bir arkadaş mantıklı geldi öyle yapayım en olmadı ☺️ Çok teşekkürler 🌸
Destiny Bebekler temiz olunca zaten mis gibi kokuyor ben sleepy kullanıyorum pamuk ve su sadece gayet güzel.
Nilbilgem26 Destiny aynen öyle onun ekşi kokusu bile bana mis geliyor ☺️ Ama diğer insanlar rahatsız olur belki diye siliyordum 🙈 birde kış ayındayız tabi üç güne bir falan yıkıyorum ondan siliyordum yıkamadığım günler ☺️ Çok teşekkürler tavsiyeniz için🌸
demir1717 Nilbilgem26 Ya seven insan da rahatsız olursa, rahatsız olduğu yerinin üstüne otursun. Bebek bunlar, illa o hafif ekşimik kokusu boynunda olabilir. Boşver sen 😊
Burcutuna Unı baby nin yenidoğan krem renkli olanı süper hem güzel kokuyor hem içeriği iyi pamuktan yapılmış mühendisinoğlunun tavsiyeside o
Sevgilina Nilbilgem26 bence boynunu silmek için ıslak mendil değil normal bebeğin mendilini ıslatıp silerseniz daha iyi olur. Islak mendili cildine temas ettirmeyin 😊
Acemi_ogretmen_annee demir1717 o ekşimik kokuları bile çok güzel değil miiii😌 ayakları ne güzel kokuyorrrrr heleee 🙈🥰
Acemi_ogretmen_annee e bebekten temizleme pamuğu ile siliyorum içim çok rahat 7 aydır hiç ıslak mendil kullanmadım pişikte olmadık şükür.tavsiye ederim. Bana göre ıslak mendilden daha uyguna geliyor birde alışınca bağımlılık yapıyor ıslak mendile eliniZi süremezsiniz yada ben öyle oldum 🤗🤭🌸🥰
BhrAselFhr Nilbilgem26 bi çoğunu denedim hep pişik yaptı yüzünü elini boynunu ıslak pamukla siliyodum zaten şimdi komple ona geçtim. E bebekten temizleme pamuğu alıyorum yıkayıp sıkıp kavonozlara koyuyorum gönül rahatlıgıyla heryerini siliyorum☺️
[silindi] Balcocuk2 sende de zeka geriligi var heralde, ilk defa bir aptala bu kadar sinirlendim yaaa ☺