cocomelon bsraaa111 çok zor yaşadım 4 ay sonrasında hemen çocuk oldu vs ve hayatım kabusa dönmüştü her gece ağlıyordum eksik hissediyordum hamile kaldım nasıl olduysa sonra nasıl doğuracam derken normal Doğum yaptım halen daha inanamam benim psikolojik değil gerçekten çok canım yanıyordu doğumda öğrendimki çatı darlığım ve rahimde bir kemik varmış şimdi biraz daha iyi ama normal insanlar gibi değil Buda bizim imtihanımız üzülüyorum yapacak birşey yok
bsraaa111 cocomelon ah sen yapmssn ben 9 cm aciklik ile grdm ameliyata kizimi kaybedebilir dim ama cok şükür sağlıkla kucagima aldin
kahvekokusuu bsraaa111 hic doktora gittinmi benimde vardi 1 ay sonra anca iliskiye girebilmistik ama halen aci devam ediyordu belki 10 tane doktora gitmisimdir en sonunda bi doktor buldu vajinanin girisinde dogustan olan bi et parcasi varmis onu aldırdım ondan sonra aci falan kalmadi
Dildaezel kahvekokusuu cok ozur dilerim bendede ayni sorun var korkuyorum aldırmaya zor bi islem mo dikis falan atılıyor mu islem sonrası
Deletedmom299 Seherronya sizin yorumunuzdan sonra bende inceledim de gerçekten kızım yazıyor. İnsanların duygularıyla oynamayı ne kadar çok seviyor bu millet ya.
Elifhkn Deletedmom299 ya asıl siz cok sacmaliyorsunuz !vajinusmus hastalarininda bir sekilde hamile kalabiliyorlar hic iliski yasamama durumlari yok sadece acı cekiyirlar burda insanlarin gunahini alcaginiza gidin biraz okuyun !!!
Anneyimben34 bsraaa111 bende 3ay yaşadım çok zor Bi durum her halükarda tedavi ile oluyor. Eğer alkol alıyorsan sarhoş da olup deneyebilirsin kendini rahat bırakıyorsun çünkü
Deletedmom299 Seherronya gece gece uyku tutmadi arkadaşı galiba. Bende kalktim yardımcı olayim dedim başımdan geçtiği için. Yazık valla ya terbiyesiz
BalKavanozu Seherronya Nereye gitmiş olabilir 🧐 Fazla uzaklaşmış olamaz , bu söylediği neydi şimdi ? Neden böyle bir yalan söylemiş olabilir ?😏
Damla15 bsraaa111 3 yıl çektim doktorada gidemedim parmak egzersizi verecekler diye 3 yılın sonunda vemcaine sprey ile yendim bi deneyin bence
bsraaa111 Egzersize yok demek istedimde yanlis yere yazdim ozurdilerim . Kizim var evet ama inanin nasil oldugunu ben bile anlayamadim zaten normal dogum yapamadimki ben sezeryan oldu esimle kaynanmla baya olay yasandi normal dogim ypmdm diye