bsraaa111 Summerismom aslında cok iyi bir fikir denenmeli ama biraz beyinde bitiyor gibime geliyor yani korkum oldugu surece nereye gidersem gideyim ustesinden gelirmiyim inan bilmiyorum
bsraaa111 Rabia_karan him peki canim suan durumun nasil yani yendinizmi yoksa dogumdan sonra tekrarladimi
Deletedmom_59 bsraaa111 ben sana yaziyorum simdi canim ozel mesajlasmalar yazacak profil kisminda ordan bakarsin
bsraaa111 Antalyali keske o dereceye gitsem psikyatriye gittim kadin doğuma gittim hep kasma falan dediler bana o yuzden evliligimde mutlu olamıyorum eksik hissedyrm esime karsi kadin deglmsm gibi
Nltka bsraaa111 yani takdir-i ilahi dedikleri bu ya 😂 ama bu illeti yaşamış biri olarak tek söyleyebileceğim tamamen psikolojik . Kendini ne kadar rahatlatırsan o kadar kolay .
Gamzelina bsraaa111 hemen bir kadın dogum uzmanına gitmelisin durumu bu sekilde anlat muane edicek sana ne varsa söyler aynı sorunu bende yasadım ve atlattım
Gamze11 bsraaa111 yani sana şöyle söyleyeyim benim acı eşiğim aşırı aşırı az ben yaptıysam herkes yapar öyle düşünüyorum… İnşallah sende en kısa zamanda bu durumdan kurtulursun 🤲