Woody @KeremAliMom7 @Deletedmom5 @Ibosunannesi @Tuba @Ssultannn @Sndskrsn @Ada_Deniz @Unknown @Filiznalbantt @Kalimbanne @limonlukarpuzzz @ipektezcan @iremceren @yavrusununannesii @zeynominiik @Mom4775 @Canoglum @Eternity @bhrsrnb @mrsbean @minackr @Monaroka
F-Betul YusufTalhaveAnnisi Üstte kalsın. Allah her bebeğin annesinin yardımcısı olsun inşallah sağlıklı günler tez vakitte gelir 🙏🏻💐
zeynominiik YusufTalhaveAnnisi Allahım Şafi ismiyle yardımcısı olsun inşallah sosyal medya kullanmıyorum, burda elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım 🤲🏻
Unknown YusufTalhaveAnnisi Üstte kalsın. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Hepimizin evlatlarını koru Allah’ım. 🤲🏻
filtrelikahve Üstte kalsın takipçim 3bine yakın ben paylaşırsam onlarda paylaşır çünkü sareyi paylaşmıştım paylaşan çok olmuştu twitter ve facede de paylaşıcam. Rabbim yardımcısı olsun inşallah
Pelin55 Sayfalarda paylaştım sabah tekrar paylaşım yapacam Allahım ailesine bagislasin sifa versin inş 🤲😔
Ada_Deniz İnstagramda paylaşacağım birileri görür onlarda paylaşır böyle böyle artar Rabbim yardımcıları olsun inşallah çok zor 😔🤲🏻
YusufTalhaveAnnisi Ada_Deniz aynen öyle bi iki kişiyle olcak şeyler değil allah hepsinin yardımcısı olsun
YusufTalhaveAnnisi Ada_Deniz https://instagram.com/omerakifenefesol?igshid=q49mhysd88q0 instegram adresi bu canım