F-Betul YusufTalhaveAnnisi Üstte kalsın. Allah her bebeğin annesinin yardımcısı olsun inşallah sağlıklı günler tez vakitte gelir 🙏🏻💐
Unknown YusufTalhaveAnnisi Üstte kalsın. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Hepimizin evlatlarını koru Allah’ım. 🤲🏻
Woody Üstte kalsın Kamu Spotu : çocuk sahibi olmadan taşıyıcı olup olmadıgımızı öğrenebilir ve bu hastalığın kökünü kazıyabiliriz.
YusufTalhaveAnnisi Woody böyle bi şansımız varmış bende bugün öğrendim arkadaşım çok kötü durumda çok pahalı tedavileri allahım yardımcısı olsun hepsinin
YusufTalhaveAnnisi Arkadaşımın bebeğine sma tanısı konuldu instegram twitterım yok lütfen maddi yardım yapamasanızda oralarda paylaşabilir misiniz
Woody YusufTalhaveAnnisi evet bennde öğrenince burada konu açtım hatta. Tabi ki çok üstlerde kalamadı. Allah yardımcıları olsun
YusufTalhaveAnnisi İnstegramda va takipçisi çok olan arkadaşlar lütfen hesaplarınızda paylaşır mısınız
zeynominiik YusufTalhaveAnnisi Allahım Şafi ismiyle yardımcısı olsun inşallah sosyal medya kullanmıyorum, burda elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım 🤲🏻
YusufTalhaveAnnisi @NaimeYilmaz lütfen sabitker misiniz görünmüyo biraz üstte kalsın arkadaşım çok zor durumda bebeğine sma teşhisi konuldu