AselAda Bebeğimi kabız yaptı. İçinde nişasta varmış yavrum bas bas bağırıyordu.1 ay kullandım Bıraktık.
Gizem10 19052019 bırçok mama kullandık kımı çok pahalı dıye bıraktık kımı gaz ve kabız yaptı dıye en son bebelac goldda memmun kaldık. Gerçi bu mama işi bebekten bebege fark edıyo dedıgınız gibi
19052019 Teşekkür ederim bende aldım bakalım inşallah iyi olur bebeğim için 🙏🏻 Sma optipro bizi mahvetti ondan buna geçtim smanın gold serisi bulunmuyor diye yoksa o bize iyi gelmişti 😒
7132768 19052019 merhaba şuanda Bebelac kullanıyor musun sizin sorununuzn aynısını bende yaşıyorum Bebelac geçmeyi düşünüyorum bütün marketleri geziyorum sma Gold için ama artık optipro ya geçti için zor bulunuyor
Belizinannesii Benimde bebeğim sadece bebelac kullanıyor başka mama kabul etmiyor bir kaç gündür takip ediyorum da gaz sancısı oluyor arkadaşım bebelac gold al o daha iyi gaz için dedi ama bebelac gold kabul eder mi bilemedim çünkü mamalara çok para harcadım dene dene sürekli artık boşuna para vermek istemiyorum
YazCilegi AselAda Kıvamına bakarak bu kanıya varamazsınız ama. Mama tercih ederken titizlikle içeriğini araştıran dikkat eden bir anne olarak söylüyorum. Bebelac 2 de nişasta ve pirinç onu var. Bebelac gold ya yok.
tugcehakan 19052019 bize de asırı gaz suan değiştirdik iyiyiz tabi bunyeden bünyeye far ediyordur mutlaka
19052019 Bende son iki gündür kullanıyorum bakalım 🤔 hafif gaz oluyor gibi bir kaç gün kullanalım bakalım daha net anlarım ne zormuş bu mama işi 😒
19052019 7132768 yok canım ben hemen bıraktım bebivita aldım ve 2 Aydan beri kullanıyorum ne gaz sorunu oldu ne kaka ve çok güzel de kilo aldı çok şükür
Aylasrsn Bebelac goldta bebelac gold nutrikonforda gaz yapti kutularm bitince evolviaya gecicem cok iyi seyler diyolar o mama icinz🤗