Dilanmira Kızlar merhaba 20 günlük bebeğim var ilk günler beslenemediği için saralık oldu doktor tavsiyesiyle mamaya başladık şu an meme+mama olarak devam ediyoruz tek seferde 60 cc mama içiyor sonrasında da emiyor çokmu yediriyorum acaba?
whitepearlsmother Dilanmira sağlık ocağından bi kilosuna baktırsaydın aslında kilo alımı güzelse bence çok değildir
Tortilla Dilanmira ılk once emzirıp sonra mama veririsen zaten fazlasını ıstemez yada kusar once mama verırsen daha az emer. Sarılık tehlıkesk gectıyse sütğnde varsa bence mamayı kes sana tavsıyem. Sonra mamayı bırakmak cok zor oluo. Aynısını yasadm sarılık olmustu. Suan emıo ama ıllakı gece uykuya gecerken mama ıstıo 4 aylık olcak.
Gizemela Dilanmira önce emzirip sonra mama vermen daha doğru olur bence memeden uzaklaşmaz. 60 cc çok değil normal eğer yedikten sonra çok kusma olmuyorsa sıkıntı yok demektir.
minikcancan Dilanmira bende 20 günlükken aynı sizin gibiydim önce emzirip sonra 60 cc mama veriyodum. Silikonla emzirdiğim için sütüm azdı. Şimdi 2 aylık olduk silikonu atınca sütümde arttı sadece anne sütü alıyor mamayı bıraktık. Yarın doktor kontrolümüz var kilosuna göre tekrar dönebiliriz mamaya
Dilanmira whitepearlsmother 15 günlükken doktor kontrolüne gittik kilo alımı gayet iyi dedi ama ben miğdesini mi büyütüyorum diye düşünmeye başladım
Dilanmira Tortilla şimdilerde öyle yapmaya çalışıyorum ama çok acıkınca mama yemeden memeyi tutmuyor bunu nasıl yenebilirim
whitepearlsmother Dilanmira bi yakınım şuan neredeyse mamayı kesti aç kalınca illa emer ama maşallah anne sütü yarayan bebeğe da yani yapcak bişey yok diş döneminde zaten yemiyolar
Tortilla Dilanmira sık sık emzir her fırsatta emzır hem sütün artar hemde bebısın cok acıkmaz.aclıktan bagırmaz Belkı mamaya gerek bıle kalmaz.
Kirpapatyasi1 Dilanmira 30cc mama verseniz daha iyi gibi bende sizin gibi ilerlemiştim 60 çok gibi bu sürede
Bebegimm42 Dilanmira cnm mama yi kessen bende ilk başlarda mama meme verdim ama sonra kesim inş kilo sorun olmazsa vermiycem mama
antropologanne Dilanmira Tabiki çok annesi. 30 cc vermeniz gerekir. Siz birde emziriyormussunuz. Simdiden 60 cc icerse ilerki aylarda hic doyuramazsiniz.
Merveaaa Dilanmira bnce cok bzde mama meme seklinde gidiyoduk o zamanlar 60cc veriyodm 2 saat arayla emzirip tabi cok emerse mama vermiyodm ama genlde bnmki emmiyodu
minikailemmm Dilanmira 1 ay olmadan bişey denemez ilk tartısı normalde mama azaltılabilir smdi bu skeil devam edin bence