💥bol su ictik
💥udi hindibyagi ictik
💥kekik cayi ihlamur tukettik💥
Sut ve sut urunleri yumurtada dahil kan pıhtılaştırdığı icin tuketmeyi hemen kestik.kan sulandirici besinleri araştirdik. Hersey icin “…. kan sulandirici mi” diye googleda arattim.ictigimiz turk kahvesine kadar baktim desek.
💥ogluma atesi olduğunda calpol dolveni dönüşümlü verdik 3 gunun sonunda atesi dustu iyilesti hemen toparladi cok şükür sadece ates yapti
💥zerdecal virusun ( her türlü virüs icin boyle bir arastirma yapiliyor covidden once) hücre icine girmesini engelleyip daha hafif atlatmanizi sagliyormus. Ihlamurun icine falan bal zencefil zerdeçal limon karisimi yapip ekledim
💥grip gibi gecirdigimiz icin doktorumuz brufen verdi cok duzenli kullanamasamda arada ictim.
💥regl yuzunden diye düşündüğüm agrilarim oldu ama cok surmedi parol ictim.bi daha da agrim olmadi.
💥sirkeli su limonlu su ictik arada
💥bu arada eşim biz test yaptirmadan önce aktardan corona icin macun yaptirmisti en basinda onu da tukettik onda iyi geldi diye düşünüyorum.
💥kahvaltida corba, domates biber falan tukettik.diger öğünlerde hep kan sulandirici besinler tükettik . Netten arastirdik yine. Et suyu tavuk suyu, balik vs cok iyi geliyor bu hastalikta bebisler ek gidadaysa tuketirse onlara da yarari olur.
💥cok mesur olan sarimsak,zeytinyag,corekotu yagi karisiminibyaptik oglumda dahil annem ve ben bu karışımı kullandik ara ara.
💥D vitamini kullandim oceanin .
💥bir de şunu not düşmek istiyorum aşırı derecede yorgun hissediyordum dogumdan beri kan degerlerim kotu olmasina ragmen ve kendim de doktordan istememe rağmen bana kan ilaci ve d vitamini vermek istememisti.3 ay once baska bi doktora gittim baska bi hastalik icin kan degerlerimi gorunce bi anda d vitamini depolarimi doldurmak icin 1 ayda 4 kapsul dvitamini baslatti ve normalde de devam etmemi istedi. Derhal kan ilacina basla dedi en az 6 ay kullan demisti ve b12 vitamini verdi. Coronada bunlar özellikle önemli oldugunu biliyordum zaten ama doktorum vermiyordu. Bunlarinda etkisi oldugunu düşünuyorum.
💥ve en önemlisi bunu bi doktordan duydum. Pozitif olmak hissetmek cok daha kolay atlatmani sagliyor. Korkudan uçuk çıkartıldığı soyleyen insanlarin vucudunu nasil etkilediklerini düşünün demişti. Onuda bilimsel olarak anlatti nasil gerçekleştiğini ve ben ikna oldum acikcasi.
Moralinizi yüksek tutun atlatacaginiza inanin. Daha onceden hasta olsaydim belkide korkudan agir geçirebilirim bilemiyorum Allah bilir ama cok pozitif yaklastim.Allahin izniyle atlaticagiz dedim hep. Sadaka verin.insirah.yyunus peygamber duasini okudum. Cok sukur iyiyiz. Hatta gribi daha agir geciriyorum normalde .
Diceksinki o kadar seyi bende yapsam ayakta atlatirim eşim bunlarin çoğunu yapmadi oda ayni atlatti.
Denizokyanuss Denizokyanuss