Ogze Gizemre valla 15 tatili dort gozle beklemistim sansima huysuzlugu tuttu. Gunduzleri cok yoruldum tek basima 😣
TgcDvc Ogze inşallah ben doktora bile götürdüm hiç bi saglık problemi cıkmadı sürekli bi ağlama modundaydı huzursuz uykusuz arastırdım atak haftasıymıs gercektende öyle oldu düzeldi ama sanki yıne baslıyo bizdede
Ogze [bilinmeyen] anne sutu aliyor evet ama doymasinda bi problem yok. Sik emzirdigim icin mi cok gazi oldu diye dusundum hatta
DilayVardar Bizde 4 aylık sayılırız huysuz çok bu ara sürekli ağlıyor gündüz uykumuz yok denecek kadar az gecede zor uyuyor ya atak dönemi ya da gaz bilmiyorum artık 🤷♀️
Ogze TgcDvc baslamaz insallah. Neyse bu gunler de gecicek bi bakmisiz sirtinda canta okula baslamis 🤗
Heyanne Ogze açlık olabilir mi eğer anne sütüyle besleniyorsa sütünü sagip bakmamı tavsiye ederim belki azalmış olabilir🤷♀️bana öyle olmuştu çok geç farkettim bende huy değiştirdi falan diye üzülüyordum
Ogze Heyanne bezi hep cok dolu oluyor ve sagdigimda da eskisiyle hemen hemen ayni cikti. Acliktan degil ondan cok eminim