Ruya_Hayal Aysgllylcn benim amcam bababem yakalandı bol bol C vitamini tüketti ilaç felan ictiydi doktorun yazdığı
Dykdyk Aysgllylcn Geçmiş olsun verdikleri ilacı sadece 3 gün içtim bıraktım alerji yaptığı için. Bol bol mandalina portakal nar kivi tükettim bol su içtim bu cok önemli sarımsak yuttum kestane ballı ıhlamur içtim ve hergün duş aldım. Bugün 7. Günüm
Zeynepsarem Aysgllylcn Bol sarmısaklı yogurt Ihlamur , kuşburnu çayları, limonlu su Bol limon tüketimi her yemek yanında Bol bol c vitamını mandalina Eklem ağrıları oldugunda duş almak bunlar iyi geliyor🙆geçmiş olsun Allah şifa versin.🤲🏼
Aysgllylcn Smyye30 bende baş ağrısı burun tıkanıklığı oldu eşimde öksürük hapşırma ateş boğaz yanması Tad koku kaybı oldu vücuda göre değişiyor
Gamzeli03 Aysgllylcn cnm geçmiş olsun durumunu buradan yaz neler yapıyorsun nasıl gidiyor geçer her hastalığın şifası moral moralini yüksek tut kuş burnu çayı iç bu taneli oluyor ya bulursan ondan limon daki kadar c vitamini var içinde
sonsuzmutlulukkk Aysgllylcn çok geçmiş olsun teyzemler de geçirdi bol limon c vitamini suya bile limon dilimleri atıp icmislerdi salata çorbaya sumak kullanmıslar çok ağır geçirdiler bize de tavsiye ettiler çok şükür bize gelmedi korona 😰
Aysgllylcn Gamzeli03 saol canım napalım çift maskeyle oturuyoruz evde kızımda öyle bakıyo bize maskeli tuhafına gitti 😀 şuan bende öksürük nefes darlığı yok eşim benden daha ağır geçiriyo onda bütün belirtiler var