Zeynocemre Kızlar bebegim 5 bucuk aylık sizce yavastan ne verebilirim ?? Yoksa acele mi ediyorum anne sütü alıor ama az🥺
Brc32 Zeynocemre ben az az tatdırmaya başladım canım 5 ay 27 günlük oğlum yoğurt verdim ilk sonra elma püresi sebze püreleri ile yavaş yavaş az az tatdıra tatdıra başladım
Mom09 Zeynocemre doktorunuzla görüştünüz mü bizim Doktorumuz 5.5 bitince başlayalım dedi kilo alımı galan gayet iyi zaten takımlar olacak o yüzden yavaş yavaş başlıycaz
Nesemin16 Zeynocemre 5 ay 24 günlük oğlum doktor izin vermedi ek gıdaya başlamamıza sadece anne sütü alıyor 8 9 aydan sonra değerlendirecekmiş.
Sedakaraagac Ayni soru benimde aklimda vardi akrabam bebek hemşiresi ona danistim eğer doymuyorsa ev yoğurdu elma yada armut püresi ve çorba yapip verebilecegimi söyledi birde istersem kasik mama sütlü pirinçli olani.
Zeynocemre Mom09 doktora gittim ama cok bilgisiz bir doktora denk geldim siniriö bozuldu cıktım bana anne sütü agırlıklı verme dedi
Balcocuk2 Zeynocemre bir fincana koy bakalım ne kadar yiyecek bebek kendini belli ediyor zaten ne kadar yiyecek yada yemeyecek
Brc32 Zeynocemre saten 6 aylık olunca doktor geçirecek azar azar tatdırmanın bence zararı yok tam tersi çocuk alışmış oluyor banada çevremde ki bazıları verme bazıları ver dedi halamın kızı yeni doğan hemşiresi ona sordum azar azar başlayabilirsin dedi
Acemi_ogretmen_annee Başlayın veya başlamayın kalmış 2 hafta çok merak ediyor olmalısınız bende öyleydim tam gününü bekledim ama sabırsızlandım.zaten ömür boyu hep yiyecekler. Çocuğuma 5- 5,5 aylıkken veriyim yemek seçmesin diyen mantıkları anlamıyorum o 2 haftada neler değişiyor acaba☺️ Kilo alsın diye fazla veririm bir anda kilo olur diyerek bebeğinizi yormayın çevreye bakmayın her bebek farklıdır önemli olan sağlık ☺️
Zeynocemre Acemi_ogretmen_annee cevrem aa gelişmemis aa kısa ve zayıf diyince anneyim işte cok takıorum vicdan yaptım bakamıor muyum diye
Zeynocemre [bilinmeyen] hayır anne sütünü boşver agırlık katı gıdaya gec dedi ve bebegim daha 5 aylık