A1907 Sevgili anneler uc gundur fena hastayım bebeğime yaklasamıyorum elimi kolumu kaldıracak halim yok burnum akıyor bütün hücrelerim agrıyor 😣😣😢 nerden nasıl bulaştı nerde üşüttüm bilmiyorum. Bebeğime gecirmemek için ugrasıyorum sadece emzirdiğim zamanlar yaklasıyorum birde gece aynı yerde yatıyoruz malesef. Sadece agrı kesici hap alıyorun o kadar. Baska bir tedavisi yokmudur. Ne bilim acile gitsem iğne ya da serum takarlar mı ? evde yapabileceğim seyler nelerdir? İnternette bolca dinlenme beslenme su için diyor. Yapmaya calısıyorum birde terlemeye calıstım. Siz naptınız ?
mosimosi A1907 Serum takıyorlar ama emziriyorum dediğim için taktıkları serum bir şeye yaramıyor. Tuzlu suya vitamin basıyorlar herhalde.
Hnisa A1907 Canım geçmiş olsun öncelikle. Bende doğum yaptığım ilk zamanlar çok fena grip olmuştum. Bol bol ıhlamur içtim onun çok faydası oldu. Nane limon da içebilirsin
Thesra A1907 Bebeğin kaç aylık ona göre bir tedavi yapıyolar canım yani eger gripse ilaçsız atlatmak çok güç oluyo gerçekten bence bir doktora görünmende fayda var
Museb A1907 çok geçmiş olsun mutlaka bir doktora gidin size emzirmeye uygun ilaçlar veriyorlar bnde doğumdan snra 3 kere rahatszlandım 3 kere antibiotik kulladım ve alerji ilacı kullanıyorum sizin daha kötü olup bebişinize geçirmeniz Allah korusun daha kötü bnce hemn doktora gidin Emzirirken maske kullandım hep aynı odada yatsamda cam açtımki hava değişimi olaun diye
A1907 mosimosi hımm bende bilemedm hiç bişey yapmazlar gibi geldi ama siz gidip böyle yaptılarsa o bile iyi aslında iyi gelmişmiydi size
Bet Çok gecmiş olsun. Ben bolca ıhlamur içmiştim, tedbir amaçlı birkaç kaşık da bebeğime içirmiştim. Bir de sadece geceleri dinlenebildigim icin minoset icmistim uc gece uyumadan önce. Geçmişti cok sürmeden. İnsallah bir an önce atlatırsınız
A1907 Bet hımm ıhlamur yapayım bende gebeyken bitki cayı cok içemiyorduk internette de hiç okumadım ıhlamuru deniyeyim tesekkur ederim
A1907 mosimosi Gizemzkan Thesra Museb Hnisa Bet gece acile gittim epey sıra bekledim sonuc ne mi oldu 😣 emzirdiğiniz için bişey yapamıyoruz antibiyotik ya da parol verebilirim antibiyotik de süte geciyor zaten dedi. Serum veya igne istedim oda gecer dedi gerisingeri evw geldim 😢😕
A1907 Hnisa ıhlamuru kesin denicem. Nane sürü kesiyo azaltıyo dedikleri için içemedim nane limon bende sadece limon içtim ama
A1907 Thesra bebegim 5 aylık hala bana bagımlı ve sürekli emziriyorum süt korurmus onu sadece emzirdiğim zaman yaklasıyorum ama nefesimden gececek diye cok korkuyorhm tabi. Bi acile gideyim en iyisi
mosimosi A1907 3 kere başıma geldi bu. Hepsinde de eve geldiğimde yine aynıydım, fayda etmedi. Ertesi gün iyiydim. Belki de ertesi güne anca fayda etmiştir bilemiyorum
Thesra A1907 Tamam canım çok küçük değilmiş zaten eger enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisi yapıyor tabiki doktor daha iyi bilir sen hemen bir acile görün canım çok geçmiş olsunn 🙏🙏🙏🙏
A1907 mosimosi aa öylemi suanda aciller fena kalabalıktır bide hastaneye gitmeyen bi insanım normalde mecbur kalıcam gibi bu sefer 🙈😣 100 % fayda etsekeske
A1907 Museb dogru diyosunuz cok haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum gidicen artık bi kac kişiye sordun tedavi yapmıyorlar geri gonderiyolar diyince caymıstım ama siz tecrube etmişsiniz
Thesra A1907 Valla canım kendin bilirsin bende emziriyorum antibiyotik kullanıyorum yani yapıcak birşeyim yok sonuçta iyileşmem lazım
mosimosi A1907 Evet geçiyor ama geçse bile zararı olmayan ilaçlar var. O şekilde serum bağlıyorlar ama pek etkili olamıyor.
Museb A1907 biz anneler ne içersek içelim geçio ama doktorlar ona göre ilaç veriolar ki bizden çok bebişlere uygun ilaçlar veriolar
Emelimsi A1907 ben de yeni iyileştim ıhlamurun içine bol zencefil atın ya da sade zencefil bal limon suyu çayı yapın çok şyi geldi bana
A1907 Emelimsi biraz atlatıyo gibiyim bklm ıhlamur içiyorum bol bol su içiyorum ıhlamurun faydasını gördüm