Seherronya Doktor kontrolleride yasağa dahil oluyor mu ? Cumartesi kadın doğum doktoruma randevum vardı ama ? Nasıl olacak şimdi 🙄
Ikrabebek Seherronya kız yasak akşam 8 sabah 10 muş. Fahrettin kocanın instagram sitesine bak orda yazmış
Seherronya Ikrabebek nasıl yani ahahahhaaha akşam 20.00 mı ben şok ben iptal eee be anladım bu yasaktan 😂😂
mom1236 Seherronya Bende yasak varken hamileliğimde kontrol e gidiyordum. Hastane için sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Geçmiş olsun 🙏
Ikrabebek Seherronya ben de şaştım valla. Her yer kapalı millet napacaksa o saatte. Ben de gündüz sanıyodum resmi sitesinde paylaşınca. İyice b.ka sardı
Angars Seherronya zaten bu yuzden kimse bisey anlamadiki yasaklardan ,😄😄😄 onlem aldikmi aldik olacak adı 🙄
SultanAnne Seherronya canım yasak akşam 20:00 den sonra başlıyo zaten☺️ Ben bu yasağa bi anlam verebilmişte değilim ama🙄😂
Seherronya SultanAnne ahahahahah ayyy gülme kriizne girdim cidden akşam 20.00 den sonra başlıyosa ne anladım ben bu işten 😂😂
Seherronya Deletedmom14 gündüz tabi ki ama ben bu 8 i normal sabah 8 sanıyodum meğer akşam 8 miş şaka gibi 😂
Canparcam_ Seherronya Bence riske atmayın. Polisi arayıp izin alin. Ne olur ne olmaz birde ceza yemeyin, paraciklar cepte kalsın 🤗
SultanAnne Seherronya tedbir gibi tedbir😂😂 gececilere vurdu biz zaten evimizde barkımızda çocuklarımızın başında😂😂 bende ilk 10:00 20:00 arası sanmıştım ama çünkü sonrasına ihtimal vermemiştim ama 2kez dikkatli okuyunca gereksiz gerçeğe ikna oldum😂