pikacuu Krsmngl 0.75 varsa onu alın yoksa 0.5 alıp kullanın göbek kısmında hissedilir mi bilemicem cnm
pikacuu Krsmngl bu ayın 6 sında başladım 1 hafta boyunca her gece yatmadan önce uyguladım. Geçtiler çok çok az kaldı dışardan görülmüyor anca detaylı bakarsam görüyorum. 1 hafta düzenli kullandım sonra 2 3 günde bir yapıyorum şimdi
pikacuu BademsMam Valla cnm benim aldığım hindistan cevizi yağı %100 saf yağdı. Extra bir şey yoktu o yüzden bilemicem aldığınız ürünün doğal olmasına özen gösterin çünkü onarıcı yapıya sahip
pikacuu Hazalperi Bu ayın 6 sında başladım cnm 1 hafta düzenli olarak her gece yatmadan önce uyguladım geçtiler. Sonra 2 3 günde bir yapıyorum. Şükür kurtuldum. Sizde deneyin mutlaka 🤗🙏
Toprak2509 Krsmngl ben yüzüme 1 yaptım çok faydası oluyor. Vücuda 2 diyorlar ama 1.5 da yeterli olur bence. İnstagramda satan bir sayfa var. Şimdi sölicem reklam diyecekler Dermaroller yaz çıkar belki
pikacuu Hazalperi https://www.trendyol.com/english-home/aloe-vera-nemlendirici-jel-300-ml-yesil-p-55224674 Bunu aldım cnm
pikacuu MelikeNefes kullanılır tabi ki cnm bende emziriyorum ve kurtuldum çatlaklardan çok şükür 🙏 sende dene mutlaka