Krsmngl Kullananlar bi bakabilirmi ya hangi mm kullandiniz. Bir arkadaş 2 mm yazmıştı ama koca Şehirde bakmadığım marka mağaza kalmadı. Almanyadayı. Ama kozmetik satan herr yere baltım 2 mm yool 🤷🏻♀️🤦♀️
Krsmngl Hazalperi canım o dermaroller ile uygulama yapıyorsun aonrasında kırmızı kantaron yağı hindistan cevizi yağı ve aleovera hel uyguluyorsun yanlış hatırlamıyorsam ekran resmi çekmiştimde bulamadım şuan. Ve bayağı memnun kaldıklarını yazmışlardı
pikacuu Krsmngl Aynen o postu ben açmıştım cnm. Şuan benim çatlaklar geçti sende kullandın mı nasıl oldu
pikacuu Krsmngl 0.75 mm kullanacaksın cnm. O postu ben açmıştım. Kantaron yağı hindistan cevizi yağı aloe vera alıp herbirinden birer çay kaşığı olmak üzere kapta karıştır. Önce dermaroller ile üstünden geç sonra karışımı sür cnm sonra tekrar dermaroller ve masaj iyice yedir
BademsMam pikacuu ya bişey sorucam bizim markette hindistan cevizi yağı satılıyor da. Glutensiz birşey olur mu. Onu kullanabilir miyim acaba
pikacuu Krsmngl Belki Almanya’da ki farklıdır. Kozmetikte çalışanlara sorsaydınız vücut için kaç numara kullanabilirim diye. Olmadı n11 trendyol hepsiburada ya da gittigidiyor bak alacakların için
pikacuu Krsmngl 0.75 varsa onu alın yoksa 0.5 alıp kullanın göbek kısmında hissedilir mi bilemicem cnm
pikacuu Krsmngl bu ayın 6 sında başladım 1 hafta boyunca her gece yatmadan önce uyguladım. Geçtiler çok çok az kaldı dışardan görülmüyor anca detaylı bakarsam görüyorum. 1 hafta düzenli kullandım sonra 2 3 günde bir yapıyorum şimdi
pikacuu BademsMam Valla cnm benim aldığım hindistan cevizi yağı %100 saf yağdı. Extra bir şey yoktu o yüzden bilemicem aldığınız ürünün doğal olmasına özen gösterin çünkü onarıcı yapıya sahip