[silindi] Kızlar bebeğinizi yurutece ilk koyduğunuzda yürüyeceğini nasıl öğrettiniz bizimkini koyuyorum oturuyor bekliyor 😂😂 arkasında da ittiriyirum yavaşça gülüyor başka da bi çabası yok nasıl anlatıcam yürüyeceğini 😂😂😂
Mom62636362 [silindi] kaç haftalıksınız acaba? Eşim de almayı çok istiyor, bizim için şuan erken, ne zaman alabiliriz bilmiyorum da
MS-01 [silindi] canim sevdiği bir oyuncağı falan koyun ona gitmek isterse çırpınır çabalar yürür yürüdükçe hoşuna gider bizimde ilk baslarda oyleydi simdi 11 aylik tepesinin üstüne dusuyor resmen yerden birseyler alıyor 😂
TugbaNil [silindi] yaa gerçekten bilmiyorum daha kizim 3bucuk aylik ama bi yandan düşündüm ben ne yapardim diye. komik de bi durum gözümün önüne geldi de. Acaba önünden ip bağlayıp yavaş yavaş çeksen mi kendine dogru biraz🤣🤣 Sağlıklı bişey mi bu onu da bilmiyorum ama o an ben böyle denerdim sanirim. Ben de okuyayım da öğreneyim bari zamanı gelince kullanirim
[silindi] Sevgilimmm 😂😂 eşimle almadan önce önlemler almaya calisiyoduk yok tv yi duvara monte edelim yurutecle üniteye vurur falan diye 😂 çocukta hicbir çaba yokki vursun düşürsün
Sevgilimmm [silindi] aynen öyle nasıl öğrenecek diyorum hiç bir gelişme yok hafif hafif geri gidiyor ama bilemedim yerde de surunmuyor😂
[silindi] TugbaNil zaten gülüyorum kaç gündür halimize 😂😂 ben zannediyorum hemen çabalar bisey yapar eşimle önlemler almak için bile fikir yaptık da çok acele etmişiz 😂😂 o bize bakıyor biz de ona bakıyoruz
Canimm [silindi] parkenin üzerine koydum elimede sevdiği oyuncağı alıp karşısına geçtim 3.4gun sadece oturdu gelemdi sonra heyecanlandı oyuncağı görünce geldi yavaş yavaş
[silindi] Canimm ben halı da deniyorum csnim ben de bi parkede denim bakalım teşekkür ederim fikir için 😂
mom093 [silindi] benim bebeğim 6 ay 3 günlük daha dün aldık bizde yürüteç koyduğum ilk andan itibaren kendisi direk ayaklarıyla gitmeye başladı hiç birsey yapmadım ☺️( maşallah) 1 gündür yürüteç kullanıyor yılların kullanıcısı gibi 😂😂
[silindi] mom093 ne guzel masallah ya bizim kiz zaten hiç bisey için pek çabası olmadı sürünmez yüz üstü durmaz dönmez 😂😂 yurutecle yürümek onun için büyük bisey olurdu zaten
zeynominiik mom093 kız benimki de 6 aylık olcak haftaya ama biz geri geri gidiyoruz 😄 kilolu benimki ondan ileri gitmeye üşeniyor heralde, maşallah size bizim daha ilerlemeye niyetimiz yok 😄
mylife_efem [silindi] valla ben 5 aylıkken koydum şuan 6 aylık uçuyor diyebilirim ben birşey yapmadm kendi ogrendu