Durisko20 Kızlar boğaz ağrısı titreme ve ateşte gittim testim pozitif çıktı ilacımın 1. Günü koku ve tat alamıyorum arada nefesim daralıyor ne zaman geçer bunlar 😪😭😭
Mstfcnr Durisko20 moralini yüksek tut öncelikle suan en kötü durumdasın bu günlerden sonra bulguların hafiflemeye başlayacak
Seherronya Durisko20 yaklaşık 1 hafta sonra kendine gelirsin canım benim 1 hafta boğaz ağrım eklem ağrılarım oldu sonra düzelmeye başladım tat ve koku kaybı ve öksürük başladı sonra çok geçmiş olsun
Esranurr Durisko20 Benim de eşim pozitif 😔 Bende de boğaz ağrısı ve baş ağrısı var korkuyorum bende pozitifim diye düşünüyorum olabilir mi acaba Bebeğim daha 3 buçuk aylık 😢
Mstfcnr Yok ya korkma öle bişey olmaz su durumundan daha kötü olmazsın bi kere bol yoğurt ve kekik demle iç kekik bogaz agrını geçirecektir
shmsevval Eşimin 6. Günü bu bulguları hafifledi . Benim 3. Günüm ilk iki günüm ağır geçti ama dünden beri ilaçları kullanıyorum daha rahatladım sizin de öyle olacak moralli olmaya çalışın
Pinarice Benim de dün gece tomografi pozitif çıktı göğsümde baskı ve doluluk hissediyorum korkuyorum ciğerimde olduğu için :( dahs kötü olur mu böyle geçer mi bilmiyorum:(
Wyz Pinarice o duyguyu cok iyi bilirim bende sürekli derin nefes almak isterdim allah yardımcınız olsun
Pinarice Durisko20 baskı hissiyle birlikte derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum ve panik atağım var aynı zamanda çok zor :(
Tuce16 Öncelikle herkese geçmiş olsun , bu durumda bebeklerinizle temas halinde misiniz ? Nasıl bakıyorsunuz ?