Seherronya nerden aldınız berlei sütyeni? Glingerie mağazasında 1,5 sene satışını yaptım, diğer firmalara da satışını çalıştığım şirket yapıyordu :)
bence büyük göğüsü küçülten bi sütyen ama yan balenleri inanılmaz acıtıyor. Yani göğüs ve sırt genişse yan balenler kırılıyor, kırılmaktan kasıt bükülmek ve cilde değen kısımlarında morarma, tahriş yaşanabiliyor.
çok satan bi ürün olmasına rağmen şikayetleri de çok olurdu. Bi de biraz sivri gösteriyor :)
Sentamamla Glingerie DİM 3983 modeline bakabilirsiniz, pahalıdır ama çok iyi sütyendir. Kom minimizer modellerine bakabilirsiniz. Pazardan aldıklarınız göğüs formunuzu daha da bozar. Ayrıca sütyenlerde sayıyla belirtilen yani (80-85-90…) sırt ölçüsüdür. Göğüsleriniz için A-B-C-D… diye giden kaplar bulunur. 100 kaç kullanıyorsunuz? 100C mi 100D mi yazar sütyende. Bu şekilde uygun bedeni bulursunuz.
Ayrıca sütyenin size büyük geldiğini şöyle anlarsınız, sırt kısmındaki kopçaları ilk aldığınız günden itibaren en sona takıyorsanız o sütyen size hem cup hem sırt ölçüsü olarak büyük gelir. Benim de göğüslerim büyük, 85D kullanıyorum mesela. Çapraz bedeni 80DD veya 90C dir. Diğerleri büyük gelir.