Yerfistigininannesi Anneler bı milyonuncu kez meme reddi olduğunu yazıyorum emzrmekten yoruldum süt sağma makinası aldık oda pek cikarmiyo sürekli de uğraşamiyorum kızım sekiz aylık oldu gece 20 kere uyandi heralde zar zor ağla zirla emdi iki dakka sürüyo tabi neyse demem o ki emzirmeyi birakacam mama aldım Aptamil ama tadı kokusu çok kötü balık gibi kokuyo Kokmayan bı mama var mı ona göre alacam
Mommysharkdoodoodoodoo Yerfistigininannesi bütün mamalar balık gibi kokar çünkü içeriği böyle hepsini denedim ama öyle kokusuz bir mama yok bir süre sonra kokuya alışıyor almıyorsunuz ama şu an oğlum similac kullanıyor bir deneyin derim
Esia15 Yerfistigininannesi similaç hem gazda yapmıyor hem fiyat olarak uygun ve bi sıkıntısını görmedim 🧿
Maviyemeftun Yerfistigininannesi kaç aylık bebeğiniz? Dönem dönem meme reddi olabiliyor hemen pes etmeyin lütfen 🙏
Yerfistigininannesi basak-0509 Mommysharkdoodoodoodoo kızım ağzını acmiyo ya meme sagip veriyorum alıyo onu yapıyorum ağzını kitliyo belki vardır dedim 🤷
Busemnks1 basak-0509 Golden Goat keçi sütlü mamayı tavsiye ederim ben de emziriyorum ve ek mama verıyorum, kızım mamaları hep öğürdü tadı ve kokuları yüzünden. Ama bunu çok sevdi çünkü mis gibi süt kokuyor. Deneyin mutlaka
Mommysharkdoodoodoodoo Yerfistigininannesi Aptamil gaz ve kabızlık yapıyor benim oğlum da asla içmezdi onu
Tomi Kavinsmom similac en ağır balık kokulu olan bence. Kutuyu açar açmaz balık kokusu geliyor. Bebeğim zar zor içerdi
Yerfistigininannesi Kavinsmom Esia15#7940546 Esia15 Busemnks1 Tomi galiba yazdıklarınızin hepsini tek tek deneyecem çok teşekkür ederim inşallah birini severek yer
Yerfistigininannesi Maviyemeftun 8 aylık 50 günlükten beri meme reddi yaşıyorum çok yoruldum o kadar yoruldum ki anlatamam bitmiyo bitmek bilmiyo inanın sinirlerim öyle bozuk ki ağlayarak yazıyorum ne meme ne mama yiyo😥
Esia15 Aptamil in için de balık yağı biraz agır ondan kokuyor biz aptamille başladık yaramadı similaça döndük kabızlık gaz derdimiz bitti 💗
Enlimonlusundan Busemnks1 golden goat serisinde balık yağı, prebiyotik, probiyotik, postbiyotik hiçbiri yok. Eğer bu mamaya devam ediyorsanız aradaki farkı kapatmak için probiyotik damlalar kullanmanız gerekebilir. Bence doktorunuza bi danışın.
Bebegimm42 Yerfistigininannesi hastanede hippi çekmişlerdi ama sıvı halde küçük küçük kaplarda o çok güzel hiç korkmuyordu nete hippi svi devam sütü yazın çıkar
Enlimonlusundan Yerfistigininannesi ben de mamayı değiştirip bebelac gold almıştım. O da balık gibi kokuyor. Ama bundan önce hipp organik combiyotic kullandım, onda öyle bi sorun yaşamadım. Hipp tavsiye ederim.
Enlimonlusundan Yerfistigininannesi Ben sadece günde 1 kez mama veriyorum. Bazen onu da vermiyorum. Ayda 1 kutu bizi götürüyor. Fiyatı da 73 tl 350 gramı. Bebelac Gold aldım geçen gün. 900 grami 110 Tl idi. Aptamil Prosyneo yu sordum. Onun da sanırım 350 gramlık kutusu 85 tl idi.