Lokma [bilinmeyen] yok kardeş yok bunlar istemeyi meslek edinmiş. Utanma falan kalmamış bunlarda. Soraydin arkadaşa taç falan da lazım mu diye 😂😂
Berken Lokma yaaa şu düğmenin annesinin adı neee hesabı bende ekliydi yok oldu çok merak ettim. İnsta momşar çoğalıyooo 😂
Lokma Berken beni engellemis canım. annebebek_cizgisi. Herkes Blogger herkes anne otur çocuğuna bak yüzsüz milletten aldı mamaları şimdi de bilgili kültürlü anne havalari
Lokma [bilinmeyen] Glfdnaktr [bilinmeyen] ayyy kızlar beni engellemis 😨😨 eşimin telefonundan baktım. İnsta hesabı annebebek_cizgisi profil resminde pembe renkle isim yaziyor
Adensu [bilinmeyen] yav o degilde ben yorum yapmistim cevap yazmis okuyamadim error diyor ya merak ettim
Berken Senammm yaa ben bulamadım tam adını yazarmısınız? Yoksa benide mi engellemiş diğer hesabı ekliydi
Lokma [bilinmeyen] bunlar ayakta uyutur bizi. Biz bu kadar çakallık bilmeyiz ama işte ilahi adalet çıkarıyor ortaya
Zeynepeymen Neden şaşırıyorsunuz ki burda annalere yardım ıcın inatagramda sayfa acıldı cogu annenın bunları sattığı farkedıldı.Gercektn muhtac annelere inanmıyor ınsanlar böle kalitesizler yüzünden .