AliyeAsel Betull ayy inanamadım silinir tabiki ya bide neden sildiniz demek ne demek Allah ıslat etsin
Lokma Zeynepeymen aslında söylediğine göre bi hesabı varmış kim olduğu anlaşılmasın diye ikinci hesabi açmış.
Lokma [bilinmeyen] selam bu postla alakalı değil ama görünce aklıma geldi. Hani sen bana yardım toplayan bi kadının bebeğine yaptığı odanın videosunu atmıştın. O hanım şimdi insta da blogger olmaya kalkmış 😂 bende sessizce takip ediyorum.
03saliha06 [bilinmeyen] uff iyice şey oldu burası ya valla cevap verip kendinizi yormayın sözde bebeklerimiz için bu sayfa var bebekten hariç herşey vardı bide kadının eşini aldatmasımı eklendi Allah ıslah etsin bunların hepsi bastırılmış iç güdü...
Glfdnaktr [bilinmeyen] yazmiski sahis kocami aldatiyorum arkadasiyla o da bosanmazsam seni rezil ederim diyor ne yapmaliyim😂 hesapda bi kac dakka once acilmis dalge geciyor yanj
Fulyasin08 [bilinmeyen] Hiç öğrenmeseydim keşke ya rezalet, dünyanın sonu geliyor vallahi. Allah ıslah etsin.🙏🏻
Lokma [bilinmeyen] Glfdnaktr [bilinmeyen] ayyy kızlar beni engellemis 😨😨 eşimin telefonundan baktım. İnsta hesabı annebebek_cizgisi profil resminde pembe renkle isim yaziyor
ErtugrulAnnesii Sırf bu ve bi önceki postu açmak için geldiğin çok belli. Uydurmasyon hikayeleri yazıyosunuz ortalık bi karışsın
Nekwa [bilinmeyen] ay koptum yaa zaten dilencilerin yatlari katları oluyor ya onlar isi meslek edinmis Tatlim 😋😅😆🙄😏🤦♀️