BuseBuglemKerem Aranızda 2 aylık bebeği olan ve mama veren varsa kaç saat arayla kaç cc yiyor acaba? Benim kızım 2 saatte 60 cc yiyor ama nete baktığımda 2 aylık bebeğin 2-3 saatte bir 90 cc yemesi gerektiği yazıyor kafam çok karıştı 🤦🏼♀️
BuseCan BuseBuglemKerem gayet normal canım her bebek aynı yemez ki. Benim oğlum 2 aylıkken 60 cc yiyordu.
hiraveannesi BuseBuglemKerem aslında bebeginiz ayarliyo onun saatini aciktigini anlarsiniz emzirme danismanim 3 aylikken 4 saatte bir 120 cc ver demisti
Sesa BuseBuglemKerem benim bebeğimde 2 saatte 60 cc içiyordu 8 aylık 4 saatte 120 içiyor şuan değişen bişey olmadı fazlasını içmiyor
LavinSelin Her Bebek farklı bir aylık kızım 3 saatte bir 90 yiyor hatta akşamları 2 saatte bir yiyor doktor kontrolü vardı bugün herşeyi de normal çıktı şükür sadece mama ile besleniyor bu arada
Beyzanur_bsk18 Esra_esra doktor önerisiyle humana kullanıyorum canım, önceden aptamil kulaniyordum çok gaz sorunu yaşadık, humanaya geçtik şuan gaz sorunumuz yok.
Esra_esra LavinSelin ben sadece üstünde aptamil yazandan kullanıyorum 15 gündür falan vebebeğimi bugün kabız yaptı galiba bugün hiç büyüğünü yapmadı
Aze1903 Benim kızım şuan 2 aylık oldu. Kabızlık ve gaz sorunu nedeni ile Sma Comfort iciriyorum 3 saati geçirmemek koşulu ile 90cc veriyorum, 30cc de sütüm geliyor onuda veriyorum.
LavinSelin Esra_esra gaz ve kabızlık için aptamil conformil, bebelac gold confor , sma optipro önerdi doktor bize. Bir araştırın isterseniz
ipek_annesi Esra_esra bunu bende aldım daha 1 2 kere kullandım bıraktım aşırı kabız ve gaz yaptı sonra hipp conformil gibi bi şey var onu veriyorum bazen 30 bazen 60 cc emziriyorum çünkü verirsem gece yatmadan Veriyorum emzirip üstüne verince uyku bölünmesin dite
TC07 BuseBuglemKerem Doyana kadar yiyorlar doyunca zaten yemiyorlar. Yani değişkenlik gösteriyor bebekten bebeğe.
Purely BuseBuglemKerem ne yiyorsa onu ver her bebek farklı oluyor. Bizde 4 aylıkken bir kere 120 150 içip 4 5 saat sonra tekrar içmeli yazıyordu kutuda ama benim oğlum 90 90 2 saatte bir içerdi. Zaten açsa durmaz doyduysa fazlasını içmez.
BuseBuglemKerem Purely yeterli kilo alamamasından korkuyorum amq teşekkür ederim birazda olsa içim rahatladı 😊
Dlmdlmdlm BuseBuglemKerem benim oğlum tam 2,5 aylık biz 3-4 haftalıkken 60 veriyorduk miktar biraz az geldi ve az kilo almış gibi benim oğlum 2650 doğdu şu an 5800 ve kilolu bi bebek değiş normal duruyor.
TC07 BuseBuglemKerem İlk aylarda öyle oluyor merak etmeyin. Aç olunca huzursuz oluyorlar uymuyorlar çişli bez sayısı düşer. Bir bakıyorsunuz 60kık yer bir bakarsınız 90 lık yer fazla yaparsınız kalır az yaparsınız yetmez. Ama kesin olan bişey varsa doyunca yemiyorlar akıllı bıdıklar.
hiraveannesi BuseBuglemKerem evet evet bence normal gayet baktiniz bitince agliyo bi 30 daha verin ben oyle yapiyorum