Aselhafsa61 SevgininSezaisi ben yeni aldım bi hafta oldu cok memnunum samsung m31s aldım bataryası cok iyi
minikmerinos SevgininSezaisi Xiaomi note9s yeni aldık abimde Samsung m31 aldı bizimki daha iyi ona gore
Miniklerin_annesi Aselhafsa61 kaç tl ye aldın canim bnm telefonum da sürekli donuyor telefon alınacak araştırıyordum bnde
SevgininSezaisi Limonlukekim ya arkadaşımın telefonu IPhone elime alınca kalıyorum öyle çok değişik geliyor kendimi bildim bileli hep samsung kullanıyorum çünkü ☺☺☺
SevgininSezaisi Yavuzuannesi2012 aaa gerçekten mi şu aralar herkes XIAOMI ye takmış durumda aslında 🤷♀️🤔🤔🤔
SevgininSezaisi iremceren bütçe zorlamazsa IPhone kullanmak beni zorlayabilir çok değişik geliyor bu zamana kadar hep samsung marka telefonlar kullandım ☺☺
Yavuzuannesi2012 AAK red mi note 8 pro canım kamerasını beğenmedi fotoğraf falan çekilceği zaman benim telefonum güzel çekmiyor seninkini ver der ondan biliyorum
SultanAnne İphone kullanıcısıyım, iphone’dan sonra her açıdan huawei öneririm👌🏻 Kamerası vs her açıdan çok iyi
SevgininSezaisi SultanAnne normalde bu zamana kadar hep samsung kulkandim ama su aralar xioami yide cok onerdikleri icin ikisinden biri olsun diyordum hep 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Aselhafsa61 SevgininSezaisi bataryası 6000 mah bir gün akşama kadar ister dizi izle ister instagranda dolas yinede yetiyor şarkı jamerasida cok iyi 64mp
Limonlukekim SevgininSezaisi 1günde kaparsın meseleyi 😅 iOS alıştıktan sonra android gördüğünüz yerde arkanıza bakmadan kaçıyorsunuz 😅
SevgininSezaisi minikmerinos xiaomi yi çok öneriyorlar samsung dan vazgeçemem diyordum ama bunuda düşünmeye başladım dediğin teli inceleyeceğim canım teşekkür ederim 🌼