Esoesma Merhaba 2 buçuk ay oldu doğum yapalı hala adet olmadım. İnternette araştırdım 3-6 ayı bulur yazıyor doğru mu? Siz ne zaman adet oldunuz?
Robinson Esoesma bebimde 3 ay oldu adet olmadim daha Adet olmayincaya kadar gebelik yasanmiyor diyorlar dogrumu ?
_ADA_ Esoesma oğlum doğduktan sekiz ay sonra olmuştum. Şimdi de doğum yapalı 3,5 ay oldu hala adet olmadım.
bsraaa19 Robinson hayır doğru değil kanama olmasa da yumurtalıklar çalışıyor. Süt koruyor diye birsey kesinlikle yok. Dikkatli olun. Halk arasında kaza kurşunu dedikleri bu :)
Mstfa12 Robinson hayr bn ilk sezeryan kontrolüme gittigimde doktorum dedi 1 seneye kdar adet olmaya bilirsn normaldr. Ama bu hamile kalmayacagın anlamına gelmez cock istemiyorsan mutlaka korun demşti
cansuaydin Esoesma görüştüm, normal dedi emdiği için ama muayeneye gitmedim açıkçası 40tan sonra hiç pandemi dolayısıyla..
Rubab_Mommy Rabiaahmetmirac Iyi akşamlar.Lekelenme gibimiydi.Yoksa yogun adet kanimiydi ?Bide bugun devam etti mi ?
Deletedmom387 Esoesma 2 doğumumda da 40. Gün adet oldum ve aşırı zor geçti sezaryen doğum yaptım ikinciyi ve nerdeyse 15 gündür adetim ve feci ağrılar çekiyorm
cansuaydin Esoesma benim de öyle.. hatta bazı günler karnını sadece memeyle doyuruyo diyebilirim.. bundan sanıyorum