TugbaMina Bebeğim 53 günlük. Sütüm var fakat yağlı değil sanırım yani Bebeğim ne kadar emse de doymuyo süt olduğu halde 😢 O yüzden mama takviyesi yapıyoruz ama bırakmak istiyorum mamayı. Sütümü nasıl daha doyurucu yapabilirim 🤦🏻♀️
deletedmom2200 TugbaMina muhtemelen ön süt veriyorsun bebek yağlı süte ulaşamıyor sütünü sonuna kadar sağmanı ve o şekilde vermeni tavsiye ederim ben 1,5 aydır sağarak veriyorum sağdıkça hem sütün artacak hemde arka süte yani besleyici yağlı süte ulaşacaksın
deletedmom2200 TugbaMina ayrıca sütünü kaliteli hale getirmek için protein tüketmelisin et,yumurta vs. Ama emin ol ön süt bile olsa mamadan daha iyidir her annenin sütü bebeğini doyurur bebek talep ettikçe sütünde ona göre şekillenir merak etme mekanizma bu şekilde işliyor çünkü
Azraninnnannnesi TugbaMina doktorumun bana söylediği sadece kırmızı et ağırlıklı değil sadece yeşillik de değil yani düzenli beslenme cok cok önemli yumurta,badem,ceviz,fındık bunlar sütü yağlandıran şeyler
TugbaMina Deniz2961 evet yapmam gereken şey bu🤦🏻♀️ Ama bebeğim durmadığından hiçbir şey yapmamıyorum kendime de bakamıyorum o yüzden 🤦🏻♀️
TugbaMina deletedmom2200 evet işte o yüzden mama vermek istemiyorum bebeğim emdiğinde doyduğunu görmeyi o kadar çok istiyorum ki ama olmuyo 😢 Protein tüketimine daha fazla dikkat etmem gerek sanırım 🙏🏻 Sağım makinesi alsam mı kararsız kaldım 🤷🏼♀️ Çok teşekkür ederim bu arada ❤️
deletedmom2200 TugbaMina bide daha çok küçük zaten 3 Aydan sonra doyduğunu anlarsın memeyi iteler istemez ve acıkma süresi uzar. Şuan sürekli emmek istese de aç olduğu anlamına gelmez. Bence sütün varsa hem emzir hem sağarak ver ortaya karışık gidersin önceliğin anne sütü olsun mama kullanmayın bence
SevcanEbrar Sürekli emmek istediği için mi doymuyor dedin kilo alımı kötü olduğu içn mi ? Sürekli emmek isteyen bebeklerin gazı oluyor genelde.
TugbaMina deletedmom2200 ya İnşallah o günler de gelir. Şimdi gerçekten anlayamıyorum çok zorlanıyorum. Şimdi sağmaya başladım ama memeyi kabul etmiyo 🤦🏻♀️ sağdığımda çok çıkmıyo yine mama verdik 🤦🏻♀️ inşallah alışırız en kısa zamanda
Mervekaraalp TugbaMina kilo alımı iyiyse sütün yetiyordur. Bebek gerekirse beş saat aralıksız emsin bu doymadığını yada sütünüzün az olduğunu göstermez önemli olan gelişimi. Sabırlı olun lütfen Allah hepimizin yardımcısı olsun 🌸🌸
defnesmoms TugbaMina kilo alımı iyise mamaya gerek yok gazı vardır belki aynı hataya düşen biri olarak ki ben doyduğuna emindim ama çevre baskısından bıkıp mama verdm çocuk hala emmek istiyodu üstüne dahada gazlandı mama çok gaz yapıyo
deletedmom2200 TugbaMina sağdıkça günden güne artar canım sakın vazgeçme ben ilk zamanlar iki göğsümden 100 cc bile çıkaramıyordum şimdi sabahları bazen 250 cc bile çıkıyor ama ön süt oluyor çoğunluğu , akşama doğru yağlanıyor ve miktar azalıyor 150 cc ye iniyor. Önceliğin anne sütü sonra mama olsun tek diyebileceğim o 🍼🍼
TugbaMina deletedmom2200 İnşallah şimdi bi sağımda 90cc bi sağımda 50cc çıktı umarım gitgide artar 🤦🏻♀️ Aynı zamanda emzirmeye de çalışıyorum ama açken sinirli oluyo istemiyo sakinken veriyorum anca 🤷🏼♀️ Bakalım napıcaz İnşallah bırakırız mamayı da 🙏🏻 Çok teşekkür ederim canımm ❤️
deletedmom2200 TugbaMina bizimki 1,5 aydır meme almıyor ama uykuluyken bazen başarabiliyorum dert değil sağarak devam pompalara kuvvet yeterki anne sütü alsın ilk 6 ay 😍😍😍 kolay gelsin sütün bol olsun canım ❤️