asilimm Selam güzel anneler.. Sabah oğlum için peynir altı suyu yaptım peyniri falan süzdürdüm herşey ıyi güzel hoştu taa ki çekmeceyi çekinceye kadar bir de ne göreyim buz torbamız hiç kalmamış 😱 markete de gidemiyorum hava soğuk araba eşimde eşim de akşam gelince alabilirim eğitimdeyim dedi akşam 6 da geliyor eşim akşam 6′ya kadar bozulur mu öylece dolaba kaldırdım ama muallakta kaldım.
Endoplazmikbirkulum Yerfistigininannesi Eslemmomy Emel3003 pekiiii dolabın altında kaç gün muhafaza edilir?
asilimm Baloglum93 süt köyden istiyoruz biraz geç geliyor hem o kadar emek verdim çöpe giderse üzülürüm valla
Durusmoms Evinizde karton veya plastik bardak varsa şimdilik onla koyun. Yada buz kalibina dökün dondurun sonra kalıplardan çıkarıp buzdolabı poşetine koyabilirsiniz 🥰
Durusmoms Durusmoms yada dayanıklı bardaklarla az az doldurup dondurup posetleyebilirsiniz oda bı seçenek. Bardaklara çeyrek çeyrek koyup
Deletedmom14 Ya bisey sorcam daha önce hiç kullanmadım, o yüzden bilmiyorum .bu buz torbaları bim, a101, şok da varmı. Üçüde evime yakında, varsa gidip alacağım 🤭
Durusmoms Deletedmom14 oralarda varmı ben tam bilmiyorum. Migrosta oluyor. Bide böyle her şehirde özel isimli marketler oluyor. Hangi şehirde siniz bilmiyorum ama gurmar esmar keskin çağdaş market gibi marketler ben keskin markette buluyorum migrosta cagdasta buluyorum
Durusmoms Deletedmom14 rica ederim ne demek🥰 ben o şekilde bu mevsimin meyve sularini da dondurup atıyorum mesela mandalina geldi memleketten organik şu an 7 ayligiz asitten dolayı daha vermeye cekiniyorum. Sularini sıkıp kalıplarda dondurup çıkarıp buz dolabı posetlerine koyucam. 1 2 ay sonra çıkarıp eritip veririm azar azar diyorum 🥰