Deletedmom388 balmom Bana test hatalı gibi geldi,bu şekilde dağılmaması lazım.Başka bir test ile tekrar deneyin
balmom Umutsuzolmaz37 Deletedmom388 Kökten mi bozuktu acaba sonradan mı bozuldu çünkü akşam baktığımda böyle değildi çünkü
Deletedmom388 balmom hmm bilemedim,bekledikçe de olmuş olabilir.İlk dakilarda tek çizgimiydi peki? Yine de garanti olması açısından yeni test ile denemelisiniz
balmom Hlldnmz anladım uzun süre olmamışsınız bende hormonlu zannettim. Ben hiç bu kadar gecikmemiştim normal o zaman olabilir
Deletedmom382 balmom canım testin üzerinde de zaten 10 dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın yazıyor en garantisi kan ver sen
balmom Deletedmom382 1.böyleydi 2.testtede hiç bişey çıkmadı zaten canım beklemedim walla şuan olmadı gidip veririm kan
Sakinolseherjim_ balmom canim bende sprialliyim ayni dertten muzdaripim 1 hafta oldu test yaptim foto yukleyemiyorum tek cizgi ayni seninki gibi golge var gibi yada psikolojik fotoyu nasi yukluyoruz bi baksaniz of stresten deli olucam
balmom Sakinolseherjim_ img yükle yaz google ye sonra oraya fotoğrafı yükle ve 2.linki buraya yapıştırıyorsun canım