CemreKerem kızımın da kulağında kizariklk olduğunu söyledi doktor ama ilaca gerek Yok geçer dedi. Eşim de eve gelince madem anne sütü çok yararlı bebeğin her hastalığına iyi geliyor kulağına da iyi gelir damlatsana diyor 😂😂😂 yok dedim hayatım sen yanlış anladın içildiği zaman yararlı birşey o diye. Bunu anlamak çok zir değil anne olunca belki eskiden bende inanırdım ama şimdi her deyi araştırıyorum üzerine düşünüyorum öyle karar veriyorum nasıl oluyor da insanlar bebeklerine böyle saçma sapan şeyler yapıyor kızım gözleri de kızarmıştı bir ara ben hazırlamış doktora gidiyorum eşimin yengesi gözüne süt damlar ben hep yapardım geçerdi dedi ben şok zavallı çocuklar umarım ileride başlarına birşey gelmez ve çok şaşırdığım bir şey daha dedi dudağında ucuk çıkmıştı ben kızıma yaklastirmadim onu ve ne olacak diyor ben bütün çocuklarımı daha yeni doğmuşken bile uçuk olurdu öperdim diyor ve yine ben şok bu insanları anlamıyorum gerçekten bir keresinde kaynanama o kadar kızdım ki bu öpücük meselesi yüzünden niye anlamıyorsunuz insan bir kere ölüyor demiştim kızım için bu kelimeyi kullanmak çok zordu ama yine anlamadı. Siz bebeğimiz için en iyiyi bilirsiniz lütfen kimseyi dinlemeyin 🙏