esraeylul34 Kizim bugun yerde otururken yurutecine tutunup ayaga kalkti ya cok mutlu oldum ilk cocugum her turlu heyecanimi onda yasamadim bi an once yurusun güzel güzel giydirim istiyorum Cok sukur bugun ilk adimini atti ❤
Eslemmomy esraeylul34 çok şükür masaAllah 🤗🌷bizde 4 ay 7 günlüğüz bugün sağlık ocağında diş çıkardığını öğrendim üst damağında kabarıklık ve tüm diş belirtileri var ay annem sen daha kendin minnaksin birde diş mi çıkarcan minnak minnak deyip deyip seviyorum yaaa😍😍😍
esraeylul34 Balkizlarim 😙😙 Eslemmomy yerim yaa bizde erken cikardik hemde 6 tane birden 😙 inci gibi disleri olsun sizinkininde agrisiz sizisix cikarsin insAllah
delibirhatun esraeylul34 ayağa kalktığında bende çok sevinmiştim ama bi o kadar yorucu ve korku dolu geçiyor 🤷♀️ devamlı pesinde olmak lazım düşmesin diye
esraeylul34 delibirhatun Yaa cani soaolsun 😙 kazasiz belasiz yurur insAllaj sixin ki ondan sonra ne kadar surede yurudu
Eslemmomy Damla1papatya doktor karnını dinledi sonra tahta çubukla ağzına baktı salya var mı dedi 2 aydır var eli sürekli ağzında birkaç gündür de huzursuz dedim diş çıkarıyor dedi jel verdi jeli sürerken kabarikligi fark ettim üstte ben alttan beklediğim için üste hiç bakmamıştım galiba üstten geliyor kabarık ve beyazımsı damagi
Eslemmomy esraeylul34 amin insaAllah 🌸🤗 2 aydır belirtilerini çoğu vardı bu ara ağız kenarında döküntü diliyle damaklarini kaşıma başladı bugün de diş dedi doktor 😍😍😍
bossbabysmom esraeylul34 10 bucuk aylk.. benm de 8 aylkken sıralamaya başladı.. iki gündür bağmsz adım atmaya calisiyor ama 1 2 adım atıp oturuyor cok korkuyor 😄
Damla1papatya Eslemmomy aynen aynen bizde de huzursuzluk çoktandır var bende hep alta bakıyordum salya da aynı durup durup çığlık atıyor kulağını çekiyor bir baktım üst kabarık beyaz. Havuç veriyorum eline öyle bir hırsla kemiriyor ki 😅
Azizeguney esraeylul34 bende aynı şeyi yaşadığımda çook heycanlanmıştım😍😍 kendi kendine kalkıp bir iki adım atıp düştükleri zaman yürümek için 1-2 ayı kalmış oluyorlar🧡🙏🏻