CansuveCan efelettin standartların üzerinde olduğu için açtım zaten. Başka bir postta genetik inceleme falan yazmışlar o yüzden sordum. Bunda kötü ne olabilir ?
efelettin CansuveCan bende kötü bir şey demedim zaten. Nazardan korkup sormanızı absürt buldum sadece. ☺️
MiracAlpinAnnesi CansuveCan peki bizden nasıl birsey dememizi bekliyosunuz sorunuzu tam anlamadım da😊 Maşallah
CansuveCan MiracAlpinAnnesi mama verdiğim için obez mi olur diye kafama takıldı canım anne. Başka bir derdim yok yani 😊
Limonlukekim CansuveCan istemsiz güldüm kusura bakmayın, maşallah 😅 persentil tablosu var bu uygulamada bebek takibi kısmında ordan değer aralıklarına bakabilirsiniz 😇
CansuveCan kubraya çok teşekkürler. Açıkça pek bir şey anlamıyorum Google’da falan araştırdım ama yine de deneyimli annelere sormak istedim. Sonuçta emekleyince falan kilo verir diye düşünüyorum. Neyse post siliniyor mu acaba sileyim bari uzamasın fazla 😂
CansuveCan efelettin eşim bu konuda beni çok uyarıyor o yüzden böyle yazmak istedim ne bileyim saçma ama içimi rahatlattım biraz diyelim öyle yazarak
CansuveCan mina00 3350 doğduk. Hep meme gidiyorduk ama sütüm azaldı diye mamaya geçtim ben tüm hayır diyenlere rağmen. Şuan mama ve meme gidiyoruz mama vermesem de doymuyor diye düşünüyorum. Verince de acaba bu çocuğu obez mi yapacağım diyorum ikilemde kaldım
MiracAlpinAnnesi CansuveCan mamadan obez olur mu bilmiyorum ama zaten emeklediginde yürüdüğünde kilosunu atabiliyo Doktorlarınızda kilo hakkında birsey soylemedigine gore sorun yok demektir 😊
Yesillimon CansuveCan Nazar degmesinden korkuyorsaniz google den arastirabilirsiniz nazar da değmemiş olur🖐🏻
mina00 CansuveCan cocugunuz ıyı kıloda dogmus, aylıkta artımı varmıs dıye oyle, yıyıp kusmuyosa fazla degıl
5858g CansuveCan masallah bebeğinize 😍 aşırı değil bence kilosu o dişleri çıkınca emekleyince falan verir kilosunu zaten şimdi aldığı kâr bende aksine kilo aldırmaya çalışıyorum bebeğime gün içinde kaç kere ne kadar mama veriyosunuz
demetersoy CansuveCan memeyle kilo alıyorsa mamaya tabikide gerek yok. Maşallah kilosuda baya var zaten.
CansuveCan yenidoganhemsiresi böyle bir cevap bekliyordum açıkçası. Bunu nasıl yapabilirim. Aç mı kalır çocuğum aynı sefer? Zaten normalde mama üzerinde 150ml yazıyor ben 90 falan veriyorum