FrenchPress Ya 2 gündür memelerimi feci ısırıyor. Memelerim kanadı artık haşatı çıktı. Sütyen giyemiyorum. Lohusaykende göğüs ucu yarasından çekmiştim. Anılarım depreşti. Bu acıyı durduracak önerisi olan var mı?
Bebegmmm FrenchPress ay bende merak ediyorum iki haftalık bebeğim bildiğin dışı varmış gibi ısırıyor tek göğsümü bagirarark çıkarıyorum zorla agzibdab. Çözümü var mı acaba bekliyim burda
pitircik2019 FrenchPress oğlum 15 aylık ve dün bununla alakalı uygulama bilgi vermisti. İsirma sırasında tepki verince oyun sanıp devam ediyorlar. Tepkisiz kalın sakince acidigini anlatın. Burnunu sikiyorum ama no fayda 😂 şu sıralar kuş napti inek napti diyerek dikkatini dağıtıyorum bırakınca alıyorum hemen bir süre vermiyorum
FrenchPress Şimdi baktım kuzumun aynı anda 3 dişi çıkıyor. O ısıtmasında ben mi ısırayım ama bu memelerinde canı var yavvv ☺️
FrenchPress pitircik2019 yok o yöntemleri biliyorum ilk çocuğuma yapmıştım tuttu. Bu bebem sağolsun öyle bir ısırdı ki memelerim yara oldu geçmiyor. Yara içinde emziriyorum. Isırmıyor şu an ama emerken çok acıyor.😪
seydaac FrenchPress elinizde kantaron yağı varsa, sürebilirsiniz. Ben ilk zaman olan gögüs ucu yaralarımı böyle geçirebilmiştim.
FrenchPress seydaac ya onu deniyorum ama daha bir etki etmedi şu an Hindistan cevizi yağı ile yumuşatmaya çalışıyorum ikisini bir kullanıyorum. Diş izleri var mememde😐
seydaac FrenchPress ayy o acıyı hissettim şuan 😔 umarım geçer kısa sürede. Gögüs ucu için kremler vardı lansinoh falan. Onları deneyin belki ağrısı alır.
FrenchPress seydaac aynen onları da bi deneyeyim. Mememe dokunamıyorum bile 😓 lohusalıkta da çektim 1 ayda zor geçmişti çok korkuyorum yine aynısı olacak diye 😥
seydaac FrenchPress ahh lohusalıkta ben de çektim, çok fena bir acı. Bir de kuruyup sütyene atlete falan yapışmasın diye, buzdolabı poşetini küçük kğçğk kesip meme ucuna kapatıyordum ben.