Mervezem Talha2020 her türlü yaramazlığı yapıyor evde girmediği delik kalmadı☺️ Yemek yerken beni çok zorluyor agzını açmıyor, 8 diş var 9 yolda bol bol ısırıp kaçıyor beni babasını. Tam bir yamyam oldu bütün gün peşindeyiz 😄
Talha2020 Bi watsap grubu kursak hem tanışmış oluruz hemde bebeklerimizin neler yaptığını anlatırız birbirimize
Talha2020 Tazeanne0134 sabahlar ı yumurta beyaz peynir zeytin salatalık arada Menemen veriyorum güzel yiyor öğlen 3 gibi çorba yediriyorum 2 kepçe koyuyorum biraz da ekmek içi yiyebildiği kadar zorlamıyorum akşam da ne yemek varsa ondan veriyorum ara öğünlerde yoğurt ve meyve
Tazeanne0134 Talha2020 maşallah canım benim oğlan yumurtayı sadece hiçbir şekilde yemiyor meyveyi akşam veriyorum yoğurdu sade yemeyi seviyor çok az yemek ya da meyve tamamen karıştırınca yemiyor
Talha2020 Rabia_38_01 ayyy sormayın bana da çok düştü bu ara hiç babasında durmuyo direk bana geliyo emekliyo tutunup koltuklarda sıralıyo 4.diş geliyor
Tazeanne0134 Talha2020 valla ben hamileyken tiksindim ya ona buluyorum galiba ondan şimdi ısrar etmiyorum ilerde bakalım nasıl olacak